Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

ben de gittigiyordan yurt dışı siparişi ile 8 litre rockbros kadro çantası aldım. normalden biraz fazla para verdim (aliexprese göre) ama hem taksitle alma imkanım oldu hem de beğenmezsem iade ederim. gümrük vs de uğraşmam. (inşallah öyle olur)

• Beğen
Tepkiler: erman35
Scudo
@erman35
ürünüm geldi tıpkı resimde ki gibi ama aman aman büyük değil.
kaliteli bir şeye benziyor kullanımı kolay ve pratik ilk izlenim olumlu bende.

• Beğen
Tepkiler: DayKnight
@erman35
Gümrükten yırttınız bir kaç gün kala. Ürün görseli eklesydiniz keşke

@Yalnız Pedal
Öyle oldu galiba :)
Yaklaşık iç kısım 13-14 cm derinlik en olarak 23-24 cm 198689198691
198692198690

@efeler
Bunu denedim, Aliekspressteki koda ilave olarak YW ile başlayan bir kod daha verdi. İkisini de ptt sayfasına girdim, ancak barkod hatası verdi. Daha ülkeye gelmemiş olabilir ama 2 mayısta sevk edilmiş, bu kadar yavaş mı gelir?

İki kargom daha vardı onlar da başkasına teslim edilmiş görünüyor dün. Nasıl olabilir ki böyle bir şey?

Not: nette biraz araştırdım, epey oluyormuş böyle. Dur bakalım bulabilecek miyiz paketleri

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Anonim
Ptt paketleri getirmeye üşenip sistemde telsim edildi göstermiş olabilir yada başkasına göndermiş de olabilir nasıl olsa yurt dışı alışverişi beklerim ptt den yapar mı yapar.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Anonim

Aliexpress'deki bütün satıcılar "iyi niyetli" değil malesef. O yüzden hep diyoruz en çok satılan ürünlerden alın diye. Bunu yakaladığınız iyi olmuş, "teslim edildi" ekran görüntüsünü alıp dispute açın, alın para iadenizi.

@boing
Aynen bende bir ürün aldım 2.5 ay oldu hala gelmedi ürün. Satıcıya 2 defa mesaj attım özür dilerim diyip süreyi uzatıp duruyor. Bakalım geçen gün bir 20 gün daha ek süre vermiş son durum ne olacak. Siparişi verirken 3 dolar daha verseydim takipli kargo ile gelecekti bir anlık boşluğuma geldi. O zamanın kuru ile 15 liraya gelmişti ama beklemedeyim hala.

@MakRo
Yok bu benim dediğim takipli kargoda bile oluyor. Şöyle ki, satıcı Türkiye'ye bir tane ürün gönderiyor, şanslı alıcıya, onun takip numarasını Türkiye'den alış veriş yapan herkese kopyala yapıştır yapıyor. Böylece diğer alıcılar dispute açmazsa onların parasının üstüne yatmış oluyor. Malesef Çin'de de böyle üçün beşin peşinde koşanlar var. 1 dolar 7 yuan civarında. Dolar orada da oldukça değerli.

• Beğen
mart 4 verdiğim iki sipariş içinde aynı muhabbeti yaptım. Dispute açıp iptal ettik, elemanlar offerı reddetti, olay aliexpresse düştü onlarda full refund yaptı. hem kargoyu yollamıyorlar hemde yüzsüzler. Bana birilerini hatırlattı ama neyse..

199138
arkadaşlar kargo olarak turkey post öneririm eğer kargo seçeneklerinde turkey post yoksa satıcıdan rica edebilirsiniz,satıcı ricanızı kırmayıp turkey post ile yollayabiliyor ve sonuç 5 günde tr ye giriş yapan kargo,son vergisiz kargom :(

• Beğen
@Türka¥

17 mayısta satın aldığım ARKA IŞIK az önce teslim edildi.. yeni gümrük düzenlemelerine de yakalanmadım iyi oldu ?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Desert Fox
bu detay henüz vergisiz olduğunu göstermiyor ama umarım vergisiz geçmiştir :)

Benim gümrükte bir ürünüm vardı bu hafta gümrükten bildirim geldi fiyat belirleyemedik kredikart ekstresi veya fatura gönderin diye.. 30 dolarlık ekstreyi gonderdim, ona rağmen paketi açma kapatma ücreti olan 5.2 tl vergi kesmisler :) tüm paketlerle sanırım onlarda uğraşmak istemiyor..

Aliexpress keyfimiz vardı onun da köküne kibrit suyu döktüler, vergi korkusundan birseyler de alamaz olduk. Verdigimiz vergiler yetmedi tabi ?

yeni vergilendirme sisteminde örneğin 5 farklı ürün aldık bunların tek tek fiyatı üzerinden mi %20'lik vergi oranı yansıyacak yoksa toplam bedelin üzerinden mi ? Burada tüm ürünler gümrüğe aynı anda gelmeyeceği için büyük ihtimal tek fiyat üzerinden alacaklardır diye düşünüyorum kendi soruma kendi cevabım oldu.

• Hahaha
Tepkiler: Gökay Akçay
@MakRo
Doğru cevap. Her paket kendi fiyatından asılır.
Sıkıntı şu ki; 1 liralık ürüne 5 lira vergi vereceğiz her halükarda. Gerçi yine problem yok, burda o 1 liralık ürünü 20 liraya satıp 10 lira da kargo parası istiyorlar.

@boing
Neyse pzt hepsi geldi, işyeri güvenliğine teslim etmişler meğerse. Onun adını girmişler. Barkod hatası verenler bile geldi. Yırttık bu sefer, darısı diğer arkadaşlara...

11 dolarlık ürünüm hiçbir sunum vergi ücreti olmadan elime ulaştı. aynı anda sipariş verdiğim ikinci ürünüm hala çinde aktarımda o üründe o kadar şanşlı değilim

Bayram tatilinden sonra gelecek paketlerle vergi sistemi tam olarak anlaşılmış olur 2 adet ürünüm var hâlâ gelmedi toplam 20 tl korkudan başka bir şey alamıyorum da bekliyoruz bakalım.

• Beğen
Geri