Scudo Sports

Aliexpress

23 mayısta aldığım hız ve kadans sensörleri ve zwift bilgisayar bağlantı zımbırtısı bugün elime geçti.
Ürünler toplam 292 lira tutmuştu fakat sadece 8 lira gümrüğe sunma bedeli almışlar, vergi kesintisi vs. Yapmamışlar.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
Benim 18 mayıs ta verdiğim sipariş te Antalya ya ulaştı nihayet. Bugün yarın alırım. Mayıs taki siparişler sıkıntılı.

• Beğen
Tepkiler: Boraberki
Benim 18 mayıs ta verdiğim sipariş te Antalya ya ulaştı nihayet. Bugün yarın alırım. Mayıs taki siparişler sıkıntılı.
12 Mayıs'ta verdiğim siparişi bekliyorum bende ses seda yok...

OG-Evkin'den karbon gidon, sele borusu ve karbon garmin aparatı aldım umarım pişmam olmam. 160 dolar ödedim gelince yazarım tekrar.

Mayıs ta vermiş olduğum İgs50 siparişim halen gelmedi süresi doldu satıcıya mesaj attım yönetime bildir diyo yazdım bi cevap gelmedi ürün geri döncek ücreti iade olacak galiba prosedür nedir bilen var mı?

OG-Evkin'den karbon gidon, sele borusu ve karbon garmin aparatı aldım umarım pişmam olmam. 160 dolar ödedim gelince yazarım tekrar.
EC90 ürünleri aliexpresste bilinen markalardan, kendi official sayfası da gönderi konusunda mesajlarda çok aktifler.

Nisan alıp gelmeyen 2 ürünümün para iadesi bugün onaylanmış, 1 tanesi daha dispute yolunda ilerliyor. Haziran sonu sipariş verdiğim 2 ürün 2 haftada elime ulaşmıştı. En son bir tane daha alacağım bir ürün vardı, gaza gelip ya şimdi ya asla dedim onunda siparişini bugün geçtim bakalım ne kadar sürede gelecek ve vergisi ne olacak.

12 Mayıs'ta verdiğim siparişi bekliyorum bende ses seda yok...
Mayıs ta vermiş olduğum İgs50 siparişim halen gelmedi süresi doldu satıcıya mesaj attım yönetime bildir diyo yazdım bi cevap gelmedi ürün geri döncek ücreti iade olacak galiba prosedür nedir bilen var mı?
merhaba. Ben de 18 mayıs ta vermiştim siparişi. Bugün Antalya ya geldi. Yarın alıyorum nihayet. 27 Temmuz a kadar hareket görmemişti. Sonrası hızlı oldu sayılır. Sanırım 2 ay singapurda kaldı. Rockbros tan almıştım ben.

• İnanılmaz
  • Beğen
Tepkiler: historiyst ve sspl
@MakRo EC90'dan aldığım karbon suluk hemen kırıldı ve iadesini aldım dün. Og-evkin ec90'dan daha üstün gözüktü bana bu yüzden Evkin'den aldım. Umarım pişman olmam.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Ürünler geldikçe çin malı çin mallığını yapıyor. İki ürün kısa sürede bozuldu..

• Üzgün
Tepkiler: amasseia
@historiyst Ben bugün aldım sonunda. 18 Mayısta vermiştim siparişi. 27 Mayıs ta çıktı dedi. çıkış o çıkış 2 ay sonra hareket gördü. Sanırım ilk durak olan Singapur da kaldı. Sizinki de bu şekildeyse gelebilir belki. Ben kavuştum. Darısı başınıza. :)

• gönderi, yerel dağıtım merkezinde
    2020-08-07 10:34:00 [GMT+8]

• Gümrükten geçti
    2020-08-06 05:46:00 [GMT+8]

• Gümrükte tutuluyor
    2020-08-04 09:17:00 [GMT+8]

• Gümrük işlemleri başlatıldı
    2020-08-04 09:17:00 [GMT+8]

• Gönderi, yerel gönderim şirketinde
    2020-08-04 09:12:00 [GMT+8]

• Varış ülkesine ulaştı
    2020-08-01 19:53:00 [GMT+8]

• Menşe ülkesinden yola çıktı
    2020-05-27 23:30:59 [GMT+8]

• Gönderi, havayolu tarafından kabul edildi
    2020-05-21 16:23:35 [GMT+8]

• Gönderi, menşe ülkesi deposundan yola çıktı
    2020-05-21 06:16:45 [GMT+8]

• Gönderi, menşe ülkesi deposunda
    2020-05-20 19:08:53 [GMT+8]

• Gönderi sevk edildi
    2020-05-20 19:05:53 [GMT+8]

@historiyst özelden takip numarasını verin bakalım hocam :)

Benim son siparişlerin durumu böyle geçen ayın 15 inde gönderilen kargo ayın 4 ünde gümrüğe geldi. Değişiklik yok o gündür..
Daha fazla bekleyenler var sanırım ses cıkarmıyayım.o_O

Ekran Görüntüsü (15).png

Aliexpress kargolarını ptt üzerinden nasıl takip ediyorsunuz ? Ben uygulamadan bakabiliyorum sadece.

@Furkaann gönderi takip ptt gov tr adresinden ürün satın alındıktan ortalama on gün sonra sisteme takipli ise düşer.

• Beğen
Tepkiler: Furkaann
@Yldrm07 3 ürün oldu .. adam güzel ışık yapmış vidasını sıkmamış düşmüş .. Haberim bile yok.. şu xlite denen oto startlı fren algılayan arka ışık.. Cüzdan aldım kartları oto çıkartan .. yayları bozuldu kartlar kendiliğinden düşüyor.. En son arka büyük çarklı rock bross vites artırıcı ucu aldım.. İkinci sürüşte dağıldı.. Yok .. Ali express bitmiştir benim için..

15 gün içinde dispute açabiliyormuşum ne yapmam gerekiyor o halde?
çok net tekrar gönderiyorlar bu arada. aliexpresste bisiklet ile alakalı olmayan 2-3 ürünüm ya kargoda ya da benim kullanımımda kırıldı ancak hiç şüphesiz sorgusuz gönderdiler tekrar. çin hükümetinin sıkı politikası diyip geçiyorum :) kıymetini bilin:harika:

@amoush00 şansızlık. Bu riskleri var tabiki.

@qtayxxx iadeyi verdiler hocam tekrar yollamasalar da olur artık sağ olun bilgi için.

• Beğen
Tepkiler: qtay
Geri