bitinya_s
Aktif Üye
- Tepki
- 183
- Bisiklet
- Carraro
12 Mayıs'ta verdiğim siparişi bekliyorum bende ses seda yok...Benim 18 mayıs ta verdiğim sipariş te Antalya ya ulaştı nihayet. Bugün yarın alırım. Mayıs taki siparişler sıkıntılı.
EC90 ürünleri aliexpresste bilinen markalardan, kendi official sayfası da gönderi konusunda mesajlarda çok aktifler.OG-Evkin'den karbon gidon, sele borusu ve karbon garmin aparatı aldım umarım pişmam olmam. 160 dolar ödedim gelince yazarım tekrar.
12 Mayıs'ta verdiğim siparişi bekliyorum bende ses seda yok...
merhaba. Ben de 18 mayıs ta vermiştim siparişi. Bugün Antalya ya geldi. Yarın alıyorum nihayet. 27 Temmuz a kadar hareket görmemişti. Sonrası hızlı oldu sayılır. Sanırım 2 ay singapurda kaldı. Rockbros tan almıştım ben.Mayıs ta vermiş olduğum İgs50 siparişim halen gelmedi süresi doldu satıcıya mesaj attım yönetime bildir diyo yazdım bi cevap gelmedi ürün geri döncek ücreti iade olacak galiba prosedür nedir bilen var mı?
çok net tekrar gönderiyorlar bu arada. aliexpresste bisiklet ile alakalı olmayan 2-3 ürünüm ya kargoda ya da benim kullanımımda kırıldı ancak hiç şüphesiz sorgusuz gönderdiler tekrar. çin hükümetinin sıkı politikası diyip geçiyorum15 gün içinde dispute açabiliyormuşum ne yapmam gerekiyor o halde?