Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Olur hocam link atabilirseniz sevinirim. Bende bir iki tane buldum ama o ürünlerle ilgili pek bilgim yok
TRY 12.21 15%OFF | 120 lümen USB şarj edilebilir bisiklet işık bisiklet arka işık LED arka lambası su geçirmez MTB yol bisikleti ışık arka lambası bisiklet
(link)
Link orada duruyor ya 🤨

Scudo
Link orada duruyor ya 🤨
Tamam hocam teşekkür ederim :)
hrnkral
Önerilen ışık güzel etkili ışığı var ben memnunum ama uzun süreli sürüşlerde şarjı yetersiz kalıyor o yüzden yedek şu ışığı aldım alternatif olarak aklınızda bulunsun,(link)
Ne kadar uzun mesela bir iki saat gider mi şarjı? Burada yazın gündüz sürmek imkansız gibi bişey akşamları bir iki saat şarjı giderse yeterli benim için

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Merhabalar aliexpress te ödül kardeşliği diye bir şey başlamış. Uygulamaya girdikten sonra sağ alt tarafta hesap var onu tıklıyoruz daha sonra aşağı inip ödül kardeşliğini tıklıyoruz 77 tl olanı seçip linki paylaşıyoruz. Bu linki dm den yakınımıza atıyoruz ve o kişi onu tıklayıp talep et butonuna tıklayınca 77 tl lik bir kupon veriyor ama öncesinde kredi kartını tanıtıp 1$ çekiyor. Sonuç olarak 70 tl lik bir kâr elde edilmiş oluyor. Ben kardeşimin hesabından girip linki instagram dm den kendime attım ve kendi hesabımla girip 77 tl lik kupon aldım. Iyi forumlar

ooo iyiymiş. teşekkürler

Süper. Kullanım şartı var mı peki?

Bu tip sitelerden alış-veriş yaparken sanal kredi kartı ile işlem yapmanızı öneririm. Limiti anlık olarak belirleyip hemen sıfırlaya bilirsiniz..
Standart Kredi kartınızın kopyalanıp dolandırılma olasılığınız oldukça yüksektir...
10 $ gelirken 100 lerce $ gidebilir.....

Bu tip sitelerden alış-veriş yaparken sanal kredi kartı ile işlem yapmanızı öneririm. Limiti anlık olarak belirleyip hemen sıfırlaya bilirsiniz..
Standart Kredi kartınızın kopyalanıp dolandırılma olasılığınız oldukça yüksektir...
10 $ gelirken 100 lerce $ gidebilir.....
Ben bütün e ticaret sitelerinde sanal kredi kartını kullanıyorum. Bilgi için teşekkürler
Süper. Kullanım şartı var mı peki?
Kupon geldikten sonra 24 saat sayacı gördüm ama yinede tam emin değilim. Arka ışık bakıyordum zaten, böyle bir kupon elde edincede hemen kullandım 😊

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve cazci
Bana 63 tl verdi ama alabilmek icin 77 ye tamamlaman gerekiyor diyor. Linke tıklayarak destek gerekiyor...
Tek tıklamayla TRY 154.04 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor.
(link)

aliexpress iyiydi hocam ama son zamanlarda bir sürü vergi ekledirler, gümlük bişey bişey vergisi diye.. 50TL olan malzeme 100 - 120tl buluyor malesef :(

Ama çok lazım olduğunda kullanılabilir tabii. teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: hrnkral
Aliexpress alışverişlerde gümrük bildirimi için TCKN mi almaya başladı, bilginiz var mı? Girmeden alışverişi tamamlamaya izin vermemekte. Yurtdışındaki bir sitenin benim kimlik numaramla ne işi olabilir ki?

Edit: yanlış görmüşüm

Oh oh iyi, gelsin gümrük vergileri. Alın alın bolca alın.
Ülkedeki ürünlerin birçoğu (bisiklet ekipmanlarının hemen hemen tamamı), son ürün değilse bile hammaddesi (Örneğin Sora Tekstil'in kumaşı) zaten yurtdışından geliyor. Gümrükten çekilirken gümrük vergisi peşin peşin ödeniyor ve bu tutar ürün maliyetine ekleniyor. Siz yurtiçinde yaptığınız alışverişte farkında olmadan -ya da olarak- ürünün ya da hammaddesinin gümrük vergisini ödüyorsunuz. Vergi açısından yurtdışından verilen siparişle bunun arasında nasıl bir fark var?

@BveP sanırım bazı satıcılar gümrük ücretini kargoya ekliyor. Sizin yerinize ödemek için istiyo olabilirler

• Beğen
Tepkiler: BveP ve hrnkral
@hrnkral Merhaba alt limiti var mı kuponun?
Ben 130 tl lik ürün aldım herhangi bir limit uyarısı vermedi. Orada da şu limit üstü alışverişte kullanılır diye bir ifade görmedim
Aliexpress alışverişlerde gümrük bildirimi için TCKN mi almaya başladı, bilginiz var mı? Girmeden alışverişi tamamlamaya izin vermemekte. Yurtdışındaki bir sitenin benim kimlik numaramla ne işi olabilir ki?
Ben alırken istemedi ama bilemiyorum satıcı ile ilgili olabilir mi acaba?

• Beğen
Tepkiler: BveP
Ülkedeki ürünlerin birçoğu (bisiklet ekipmanlarının hemen hemen tamamı), son ürün değilse bile hammaddesi (Örneğin Sora Tekstil'in kumaşı) zaten yurtdışından geliyor. Gümrükten çekilirken gümrük vergisi peşin peşin ödeniyor ve bu tutar ürün maliyetine ekleniyor. Siz yurtiçinde yaptığınız alışverişte farkında olmadan -ya da olarak- ürünün ya da hammaddesinin gümrük vergisini ödüyorsunuz. Vergi açısından yurtdışından verilen siparişle bunun arasında nasıl bir fark var?
Tüketime özendirdiği için, zaten vergi bindirilmiş ihtiyacı almak ile aaa bedava puan dur şunu da alayım arasındaki fark kadar fark var.
100 lira alışverişe 20 lira hediye çeki veren yerler var. 1000 liraya 300 lira. Mobilya mağazası. 300 liralık mobilya satmadığı ya da satsa da sattıkları işe yarar şeyler olmadığı için nasıl olsa 300 lira indirim var diye tekrar bir ziyarete davet ediyor. Bunun chainsmoker gibi olanları var. 1000 liraya 300 lira, gidip 500 liraya bişey alınca 100 lira hediye çeki, 200 liraya 30 lira diye sizi her seferinde tuzaklıyor.
Benzer argüman aliekispiresin yaptığı. Stok eritiyorlar. Sizin önceliğiniz olan birşeyi alabiliyorsanız ne güzel ama 70 liraya ya da bilemedim 150 liraya çinden ne kalitede mal gelir şüpheli.

Geri