Scudo Sports

Aliexpress

@Serkan Mıstınoğlu

Hocam bu detaylı Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim aero yani havanın kullanıma etkileri konusunda tecrübem olmasa da bilgim olduğunu düşünüyorum profilli jantların rüzgar düşmanı olduğunu biliyorum fakat dediğim gibi performansçı değilim nadir kullanacağım bu yüzden yüksek profil sorun yaratmayacağını düşünüyorum.

Gidonu döndürmekten kastınız bisikleti yatırmak sanırım doğrudur aynı problemi motorda da yaşıyorum rüzgarlı günlerde.

Sizden ricam bu replika jantları kullanan arkadaşınızla iletişime geçmemi sağlarsanız çok sevinirim kullanan kişiden bilgi edinmenin daha yararlı olacağını düşünüyorum, teşekkürler.

Scudo
@Yusuf !!WOW!!

Verdiğiniz linkte araçlara özel body kit carbon malzemeler üretiyorlar sanırım jant yapacakları konusunda pek ihtimal vermiyorum fakat görüşüp sizide bilgilendiririm teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
:) Hayat tecrübelerden ibarettir ve tecrübeler muhakkak paylaşılmalıdır diyerek 2 yıl önce arkadaşımın başına gelen olayı anlatayım. Çinden karbon jant şiparişi vermişti ucuz diye :D Jantlar bir geldi ki birleştirmeye bile gerek görmemişler. Tamamen çöp :) Ama karbon çöp :D O şekilde kullanılmaz tabii ki hatta face de fotoğraflarını paylaşmıştı. Güler misin ağlar mısın misali jant çeperinde 1mm boşluk var açık duruyordu.

Çinden karbon filan alınmaz arkadaşlar. Hele hele canınızı taşıyan ürünlerde bu kadar gözü kara olmamakta fayda var.

@ToffieBoi abi hazır yakalamışken seni soryim eskiden bildiğim kadarıyla tarmac kullanmıştın bu tarmacların farkı ne tarmac comp tarmac pro tarmac sport vs vs öyle tarmac böyle tarmac farkları ne bunların ?

Satılık - Specialized venge
Abimizde replika jant ve kadro ullanıyormuş. Aynı jantlarla yarışlara katılmış. Hatta (nazar değmesin) derece almış maşallah. İsterseniz bilgi için danışın kendilerine...

• Beğen
Tepkiler: KBmotors
Arkadaşlar şuan internet paketim kısıtlı ve telefondan girdiğim için yanıtlayamıyorum en kısa zamanda tek tek cevaplayacağım herkese teşekkür ederim.

@KBmotors

kendıne kalıteli bir göbek satın alıp sadece çemberleri (link) dan alırsın. sapim tel satın alıp birleştirmeyi deneyebilirsin. buda farklı bir yöntem seçeneği. en azından beğendiğin bir göbekle kullanmış olursun.

• Beğen
@KBmotors
Sadece teller değil. Eskilerden meşhur videolarından:
@KBmotors
Tek kelimeyle ifade edeceksek kalitesiz oluyor. Bir gün denersiniz.

Sjcam sj4000 i 50 dolardan almistim . yaninda ekstra batarya ve selfi cubuguda vardi . neyse kamera geldi orasini burasini mincikladim baktim iyi . sonra kotunun ustundeki etketi kaziyip sjcamhd ye girip baktim urun fake dedi. Bnde saticiya 40 dolarlik dispute actim. Herif 10 dolar geri vereyim dedi. Escalate yaptim sonra 40 dolarlik teklif gonderdi kabil ettim bnde :krnz::krnz::krnz: yani 10 dolara geldi herşey. Aliexpress bunlara nasil bir korku salmissa eger hatalari varsa ne derseniz kabul ediyorlar.saticida coldwell dijital idi bu arada.

@Mustafa Kocabaş

Verdiğiniz sitelerde güzel parçalar var fakat nasıl getirtebiliriz acaba ?
Sorduğunuz resim kar bisikleti kalın lastikli olmalarına rağmen çok hafif oluyorlar :)

@Erdal YILMAZ

Yüksek profil carbon bulamazsam alü alacağım fakat sizin gösterdiğiniz jant 42mm profilli bana 7cm+ lazım şu resimdeki gibi

11753694_10153531668587700_1845972392808176007_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ToffieBoi

Daha önceden de belirttiğim gibi;
1) 7cm+ profilli jant seti arıyorum.
2) Performansçı veya kalite takıntısı olan biri değilim işimi görecek kadar sağlamlık yeterli.
3) Toplayacağım bisiklet ile yarışlara veya uzun turlara katılmayacağım.
4) Ben uygun fiyata yüksek profil almak için replika ürünleri ararken siz 300-500 $ lık göbeklerden bahsediyorsunuz. :hihi:

Son kısımda dediğiniz gibi yorumları araştırıp almayı planlıyorum bulamazsam alü profilli jant seti alacağım büyük ihtimal.

@SNATCHER

Şu görünüş bitiriyor beni hocam sonra bana hafiflikten rüzgardan bahsediyorlar al duvara as o bile yeter :)

Baktığınız veya bildiğiniz güvenilir ürün varmı bu yorumları aldığınız ürünlerin linkini atarmısınız ?

@eziztachok

Evet gördüm şimdi fakat arkadaşla iletişime geçemedim henüz. Teşekkür ederim.

@Erdem C.

Evet o da olabilir tabi peki bu carbon-cycle daki carbon jantlar,çemberler güvenilir midir ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@MehmetAliB.

profilli jantlar genel olarak eğilmez zaten hocam mantığını burdan nasıl anlatırım bilmiyorum gerçi :) Carbon jantlar carbon malzemesinin sertleştirilmesiyle oluşuyor zaten aslında kağıt gibi birşey ilk hali, yani sertleştirilme veya malzeme kalitesi esnekliği değiştirir her replikanın her çemberin farklıdır bence youtube de yanılmıyorsam bir kadroyu mengene ile sıkıştırıyorlardı ezildiği halde salınca eski hale geliyordu.

kardeşim snein verdiin aliexpress linkinde resimleri paylaşmış kullanıcılar ve hepsi 5 yıldız vermişler geri dönüşleri incelersen görürsün eğer bulamazsan bana yazarsan bakarız

• Beğen
@SNATCHER

Tamam teşekkür ederim inceleyip geri dönerim.

Geri