Bu tür ürünleri alacağınız yer burasıdır zaten. Hem fiyatları iyidir, hem de güvenlidir. Ben bugüne kadar onlarca şey aldım. Bazı siparişlerim geç gelse de gelmeyen olmadı bugüne dek. Gelmese bile tak diye paranızı geri alıyorsunuz. Ben hep Sanal kart kullandım. Siteyle ilgili kredi kartınızla bir sorun yaşamazsınız ancak bilgisayarınızda kredi kartı bilgilerinizi kopyalayacak bir virüs-trojen varsa işte o zaman hapı yuttunuz. Bu virüslerin de nereden ne zaman bulaşacağını, bulaşıp bulaşmadığını da anlamanız çok zor. Bu yüzden en garantili yöntem sanal kart kullanmaktır.
Sistem üzerinde pek çok satıcı var. Satıcının güvenilir olup olmadığını feedbacklerine bakarak anlayabilirsiniz. En kötü ihtimalle paranızı geri alırsınız. Bekleyişinizden ötürü en fazla biraz heyecan yaşar veya zamanınızdan kaybetmiş olursunuz..
Ürünlerle ilgili olarak da, genellikle kalite fiyata göre değişiyor. Çok ucuz ürünlerden pek fazla bir şey beklemeyin. Biraz araştırıp, aynı üründen alanların yorumlarını okumak faydalı olacaktır. Hiç yorumu olmayan ürünleri satın almamanızı tavsiye ederim. Aynı ürünü hemen hemen aynı fiyata pek çok satıcıda bulabilirsiniz. Örneğin bisiklet lambası alacaksanız; fiyatlar 2-3 dolardan başlar ve 80-100 dolara kadar çıkabilir. 2-3 dolarlık bir lamba aldığınızda büyük ihtimalle memnun kalmayacaksınız. 2000 lumen yazdığına falan da takılmayın, çünkü yalan. 15-20 dolarlık, satın alanlardan olumlu yorumlar almış, ürünleri tercih etmeniz faydalı olacaktır.