Scudo Sports

Aliexpress

@ciares china post air mail olmalı onun kargo takip numarasını bularak kargonun takip edebiliyorsun, kayıpda olmuyor üstelik. Ben bir kere takipsiz aldım kargo ulaşmadı bana bende para mı geri istedim süreç devam ediyor paramı geri vereceklerini söyledirler. Kargo takipli olmasının en güzel yani haritadan kargoyu izlemek :D

Scudo
(link)

Bu aydınlatmadan kullanıyorum ve memnunum.
bütçe olarak sıkıntın yoksa Linkteki ürüne benzer ürünler almanı tavsiye ederim.
Sizin baktığınız ufak fenerler yeterli aydınlatmayı sağlamıyor malesef.

• Beğen
Tepkiler: ciares
Parana yazık.Alacaksan solarstorm x2 usb uçlu tavsiye ederim.Ebay dan 8 dolara aldım powerbankla kullanıyorum parasının 3 katı iş çıkarıyor.Forum da geziniyor arkadaşın incelemeside var

• Beğen
(link) ebayden bunu alımıştım powerbankla çalışıyor.Ayrıca çok fena ışık veriyor araba farı gibi sanki.

• Beğen
Şu son zamanda Ocak aydının sonlarında Şubat ayında verdiğim siparişler gelmedi, daha önceden çok eşya aldım en geç 50-60 günde geldi fakat epey gün oldu gelmeyeli. Şöyle bir durum da oluştu, bir adet buff aldım 16 günde geldi aynı satıcıdan hemen bir tane daha sipariş geçtim şuan 2 ay oldu neredeyse hala yok ;)

Brn de binkaç şey aldım kargolabdı görünüyor ama hala gelmedi gündüz ev boş oluyo teslim edileneiyse nerden teslim alıcam böyle bir duruöda ne yapmalıyım

@ciares

Mustafa Bey , abi senin ürün TR'de aynı fiyata car.Yurtdışından almana gerek yok bilgine.Ama ışığı biraz kuvvetli bir ürün seçersen saha iyi olur...

• Beğen
Tepkiler: ciares ve vatan
@Aydınlıyurt Tuncay
Türkiye'de bu fiyata bulamadım ben. Siparişi vermiştim zaten. Amacım biraz da yurt dışından alışveriş yapma denemesiydi. Bu ürünü beğenmezsem daha kalitelisini alır bunu tura çıkarken yedek olarak taşırım.

@citk60 Hocam powerbank le birlikte toplam ne kadar masrafınız oldu?

Bu tür ürünleri alacağınız yer burasıdır zaten. Hem fiyatları iyidir, hem de güvenlidir. Ben bugüne kadar onlarca şey aldım. Bazı siparişlerim geç gelse de gelmeyen olmadı bugüne dek. Gelmese bile tak diye paranızı geri alıyorsunuz. Ben hep Sanal kart kullandım. Siteyle ilgili kredi kartınızla bir sorun yaşamazsınız ancak bilgisayarınızda kredi kartı bilgilerinizi kopyalayacak bir virüs-trojen varsa işte o zaman hapı yuttunuz. Bu virüslerin de nereden ne zaman bulaşacağını, bulaşıp bulaşmadığını da anlamanız çok zor. Bu yüzden en garantili yöntem sanal kart kullanmaktır.

Sistem üzerinde pek çok satıcı var. Satıcının güvenilir olup olmadığını feedbacklerine bakarak anlayabilirsiniz. En kötü ihtimalle paranızı geri alırsınız. Bekleyişinizden ötürü en fazla biraz heyecan yaşar veya zamanınızdan kaybetmiş olursunuz..

Ürünlerle ilgili olarak da, genellikle kalite fiyata göre değişiyor. Çok ucuz ürünlerden pek fazla bir şey beklemeyin. Biraz araştırıp, aynı üründen alanların yorumlarını okumak faydalı olacaktır. Hiç yorumu olmayan ürünleri satın almamanızı tavsiye ederim. Aynı ürünü hemen hemen aynı fiyata pek çok satıcıda bulabilirsiniz. Örneğin bisiklet lambası alacaksanız; fiyatlar 2-3 dolardan başlar ve 80-100 dolara kadar çıkabilir. 2-3 dolarlık bir lamba aldığınızda büyük ihtimalle memnun kalmayacaksınız. 2000 lumen yazdığına falan da takılmayın, çünkü yalan. 15-20 dolarlık, satın alanlardan olumlu yorumlar almış, ürünleri tercih etmeniz faydalı olacaktır.

• Beğen
ben 10 liraya fıstık gibi ışık sağlıyor çok masrafa gerek yok bence

@AliÇimen xiaomi powerbank kullaniyorum 11 dolarken banggod dan almistim toplam 85 lira yaptı ama çok memnunum

• Beğen
Tepkiler: AliÇimen
@citk60 Anladım hocam powerbank zaten gerekli bir şey bende böyle performansı yüksek bir ışık düşünüyorum şarjlı ya da powerbank le güç verilen. Aslında şuanki ışığım yeterli geliyor yine de 1 tane daha olsa iyiymiş çünkü yapısı gereği sadece bir noktayı ışıtıyor. Tek farı sönmüş araçlar gibi oluyor.:)

@ciares

Aliexpress'ten birçok alışveriş yaptım. Bunlar içinde 4-5 tanesi de bu tür fenerlerdi. İnanın Türkiye'de bırakın 30 40 TL'lik fenerleri, çok daha üstü fenerlerle bile rahatlıkla yarışacak güce sahip. Tabi ki en iyisi demiyorum, ama 3-5 dolara (üstüne bile gerek yok) alınan şu fenerlerden sonra çok daha iyisine ihtiyaç duymuyor.

• Beğen
Çinli abilerimiz çok desteksiz sallıyorlar :)

4000 lümen aşağı yukarı şöyle birsey :)

(link)
(link)

Merhaba Aliexpress ten alınan ürünler genellikle 10 dolar dan az ise takip kodu vermezler veya sadece Çin sınırları içerisinde takip edebileceğiniz kodlar verirler. Böyle bir durumda alışverişi yapar, beklemeye geçersiniz. Ortalama 25-30 gün sonra da Ptt kapısını aşındırmaya başlarsınız. Ürün eve gelmediyse Ptt ye gidip sormalısınız. Nadir durumlarda süre dolsa da ürün gelmez. Satıco ile iletişime geçersiniz ya beklemenizi ister ya da para iadesi alırsınız.

feneri sanıyorum vatanda satılan fenerlerden. (link)
aynısını deneme amaçlı almıştım, kullanıyorum. aydınlatması oldukça yeterli. söküp takmak için aparatınız varsa beklemenize gerek olmayabilir.

Yurtdışından ürün getirmek bir dert gümrük ayrı bir dert gerçekten dikkat etmenizi öneririz.

Satıcı ürünü göndermemiş görünüyor dispute açtım bundan sonra ne yapmam gerek ekran görüntüsünü aldım fakat hangi seçeneği seçmem gerekiyor.
Yardım edebilirseniz şimdiden teşekkürler
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160413/218e6d7bf567a52b059827beaaaaacb4.jpg

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Escale et. Ürünü gönder yada kafanı kopartırım de :)

Geri