Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
As8000

Assize As8000 bisikleti alïrken aldığım için ucuza kaçmıştım simdi iyi bir şey alacağım.

İndirim Başladı.TÜM FORUM ÜYELERİNE DUYURLUR..... :harika: :harika: :harika:

@therkut O gözlükleri geçenlerde 10 dolara sattılar Buyincoins web sitesine girerseniz muadilini 9 dolara alabilirsiniz.

Fenerin kaç voltluk pil kullandığına dair bir bilgi görebildiniz mi? 3.6V. olabilir. Şarjlı böyle bir pil çevremizde bulabilir miyiz? Bilemedim.

Ben de dün bir kaç şey inceleyip aşağıdaki ürünleri sepetime atmıştım. Fener 25/8 kapsamında değil ama %52 indirim olarak gözüküyor. Ayrıca bu ürünleri alıp kullanan oldu mu aranızda?

(link)

(link)

Bir kaç ürün inceledim. Asıl fiyatlar üzerine şişirmasyon fiyat etiketleri ekleyip bunun uzerinden indirime gitmişler. İndirim sonrası da ürünler gerçek fiyatlarına çekilmiş. Her zaman ki klişe taktikler işte.

Bu çantayı kullanan arkadaşlar elbet vardır. 5.5"lik versiyonuna 12 dolar ideal bir fiyat mıdır? Türkiye'den temin eden arkadaşlar olduysa buralarda tahmini fiyatı ne kadar? Bilgilendirirseniz sevinirim.
(link)

http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/25/e4a64c34817406d84174082de089268d.jpg
Bu kuponu nasil kullanacagim bilen var mi , ustune basinca bisey olmuyo ???

@furkan.zamansepete girip devam et dedikten sonra (yani ödeme sayfasından bir önceki sayfada) en altta kullanılabilir kuponlar diye bir yazı olacak onun üstüne tıkla oradan seçebilirsin. (İngilizce kullandığım için terimler farklı olabilir)

@turker.karatepe Çantayı kullanıyorum. Gayet güzel ve küçük görünmesine rağmen geniş iç hacimi bulunuyor. Ben (link) buradan satın aldım. Eğer alacaksanız bu siteden alın daha hızlı ve güvenilir bir şekilde geliyor ürün. Tavsiye ederim.

Arkadaşlar 14.08.2015 tarihinde 7.00 USD' ye siparişini verdiğim tamir seti ve km saatimi bugün postacı posta kutusuna atıp gitmiş :) 17. Günde siparişim elime ulaşmış oldu.

11925957_1131382250222563_1073924356_n.jpg

@FatihC.
Km saatinin küçük çaplı bir incelemesini yaparsanız memnun oluruz. Bende bakıyorum idare edecek birşey

• Beğen
Tepkiler: FatihC.
@FatihC. Ben de sipariş vermiştim 27-07-2015 tarihinde ama daha yola bile çıkmadı. Siz hangi satıcıdan aldınız acaba? Ve kullandıysanız eğer memnun kaldınız mı?

• Beğen
Tepkiler: FatihC.
@Burakb993

Bu zamana kadar yola cikmis olmasi gerekliydi. Saticiya mesaj atip durumu sorun derim

@Burakb993 selamlar, ben (link) den aldım ürünü, 2 - 3 gün içinde kargoya vermiş.

@therkut ürünü dün akşam monte ettim, biraz daha paraya kıyıp kablosuz almak daha mantıklı, şimdiden kablolar gözüme batmaya başladı :)

@Saim Karagöz

Büyük ihtimalle çıkar. 75 Euroyu geçmemesi lazım.
(link)
Burada daha ucuz. Tavsiye ederim.

Ben de (link) formayı sipariş ettim kısa kollu üst/kısa tayt kombinasyonunu.
Mağaza: (link)
18 Ağustos'ta sipariş ettim. 22 Ağustos'ta kargo kodu geldi. Muhtemelen bugün elime ulaşır. (PTT Kargo saçmalamazsa.) Ancak Çin'de lojistik şirketlerinin yoğun olduğu bir dönemmiş şu an, biraz da onun etkisi var.
Satıcı her soruma kısa süre içinde ve samimi şekilde cevap geldi. Forma gelince yine buradan fotoğrafları ve yorumları da paylaşırım sizinle.

Geri