Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@sabitkamera
Takip kodundan baktınızmı bence bir 10 günü daha vardır.

Scudo
@tanchu

Sürekli kontrol ediyorum. Bugün veya en geç yarın elimde olur.

122.PNG

Benimde aldığım ürünlerin bazıları aşağıda.

(link) Jant teli
(link)

5x Presta-Schrader sibop çevirici
(link)

(link) Jant göbeği
(link)

Zincir sökme aleti
(link)

Köpek kovucu
(link)

Çanta
(link)

Avid Elixr disk fren balatası
(link)

Avid hidrolik fren dolum seti
(link)hipping-AVID-shimana-Juicy-DOT-HAYES-Bleed-Kit-bicycle-Disc-Brake-for-r1-RX-K24/1678096338.html

Park ayağı
(link)

Dry bag
(link)

Wellgo W-01 SPD Pedal
(link)

Gözlük :(link)
Km Sayacı: (link)
Eldiven: (link)

11 Ağustosda sipariş verdiğim ürünlerden sadece eldiven henüz gelmedi. Diğerlerni aldım ve memnun kaldım.

• Beğen
Tepkiler: ugurr
@bambam84 Mesaj attım ama dhl hariç hepsi böyle uzun sürüyor dedi. Ben de 15 günde bile gelen kargom oldu falan dedim baktım cevap yok dispute açtım. Bakalım ne olacak.

Tüm ürünleri aynı zamanda almama rağmen Gearbest Ali Express' e göre daha geç gönderdi.

Gözlük : (link) Güzel ürün tavsiye ederim.

Km Sayacı: (link) Şuan sorun yaşıyorum belli bir süre sonra duruyor daha sonra tekrar çalışıyor. Sanırım kablosuz olması ile ilgili bir problem var. Bu sıralar zamanım olmadığı için bakamadım. Pillerini değiştirip tekrar deneyeceğim.

Eldiven:(link) Eldiven çok güzel. ilk aldığımda koku vardı ama yıkadıktan sonra koku kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: karaserhat
Arkadaşlar bu tip sitelerde satıcıyla muhattap olmayın hiç, aliexpress se dispute, ebay se request açın direkt bırakın satıcı malının peşinde koşsun siz stres olmayon boşuna ;)

@ugurr
Eldiveni nasıl aldın yani beden söz konusu ufak gelir büyük gelir

@Taxonera
Ürünün açıklama kısmında ölçüler var. Elimi cetvelle ölçüp "L" beden sipariş verdim. :)
Yanılıp yanılmadığımı birkaç gün içinde anlarım.

@Taxonera

Ölçüler yazıyor en büyük boy XL aldım sorun çıkmadı.

@osiosborn En çok merak ettiğim şeylerden biri bu tur kopek kovucuların işe yarayıp yaramadığı. Hiç denediniz mi?
Yani aslında şöyle sorayım yolda siz bisikletle geçerken zaten kenarda yatan köpeğe karşı değil de gerçek anlamda size saldıran bir köpeğe karşı denediniz mi?

@akinomatata
Ben sipariş verdim köpek kovucu 20 gğn sonra gelir yaklaşık olarak, aynı ürün hepsiburadada 65 tl

@akinomatata
Kopekten kopege degisiyor bende dazer var her kopek kacmiyo

Bende de dazer var köpekten köpeğe değişiyor tepkisi...Köpek yaşlı ya da sağırsa etki sıfır :) Genelde bir irkiltiyor bi kaç kere sokak köpekleri doluşunca denedim, bi kere iki köpek kavga ederken ayrılsınlar diye uğraştım ama nafile...Çok işe yarıyor diyemem...

@Anonim Peki bu yukarıda bahsi geçen aliexpress'te satılan kopek kovucular hakkında ne diyorsunuz. Bilginiz var mı? Dazer 2 120 tl civarında satılıyor. Çin malı 3-10 dolar arasında farklı modeller mevcut. Sanırım bunda önemli olan yaydığı sinyal.

@akinomatata
Köpek kovucular yüksek frekansta ses veriyor sadece

@akinomatata Çok bi farkı olacağını sanmıyorum

@tanchu Biliyorum işte bi işe yaramıyo ilk defa duyan hayvan rahatsız oluyo sadece...Ben bi faydasını görmedim

Geri