Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
Çok büyük oranda dalavere. Hatta zarar bile. Wishlist te bulunan örneğin 5 dolarken 3 e satılan ürünler baktım ki tekrar 5 dolar olmuş. 11.11 de 3 dolar olacak diyor. Zaten 3 dolardan alıyordum ben o ürünü beklemeden.

Her alisveriste oldugu gibi burada da uyanik olmak lazim. Bedava degil neticede. [emoji14]

• Beğen
Tepkiler: mseldur
Örnek olarak (link) bu ürünün fiyatını şişirmişler acayip hem de 11.11 de ise 12.4$ olarak satılacak. Yanlış hatırlamıyorsam ürün 15$dan satılıyordu daha öncesinde. Bilen arkadaş varsa yardımcı olsun. Bu arada bunu almayı da düşünüyorum en büyük boy olanını samsung note 2 anca sığar sanırım :)

Şu an elimde normal 10400 lük powerbank var ve 2100 lük telefonumu sadece 1 kez şarj ediyor.
2,1 A girişli powerbank almak istiyorum.
Arkadaşlar aliexpres üzerinden solar powerbank alıp kullanan var mı?
Fikirleri ve tavsiyesi olan var mı ?
Alan varsa marka link satıcı ismi paylaşabilir misiniz ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
LG,Samsung,MILI ,MI ve birkac iyi uretici Disinda powerbanklarin uzerinde yazanlari vaad ettigini sanmiyorum,powerbank ciddiye alinmasi gereken urundur ve alirken iyi incelemek lazim..

Dogrudur hocam ama benim batarya rahmetli olali baya oldu galiba

Bana sorarsan aliexpress gibi sitelerden "powerbank" alınmaz. Üstünde yazanlar gerçek olmuyor genelde. Normalde 3 kere şarj edecekse kötü powerbanklardaki güç kaybından dolayı 1 kere zor ediyor. eğer alıp da memnun olan varsa o satıcıdan alabilirsin tabi. benim fikrim bu yönde.

• Beğen
@gmfaruk Aynen ben 16000 mah xiaomi powerbank kullanıyorum çok da memnunum...Ben gerçi abartıp 16000 lik aldım ama 10000 liği de gayet başarılı ve ideal hem fiyat olarak da 30 tl falan olması lazım banggod da

@Anonim hocam telefon bataryanız kaclık ve kac kez dolduruyor. Ayrıca burdan satıcı linki verebilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Burak_Cakir
Xaomi'yi biliyorum güzel diyorlar kullananlar ama 1A çıkışı var diyebiliyorum 10400'lük modelin. Bir de orj olması lazım tabi. Ucuza getirmek için bende aliexpressden falan bakıyordum ama siz bence biraz daha para vererek orjinal ürünlere bakın. 10400'lük bataryanın 2400lük telefonu 1 defa doldurması normal değil. Bende 10400lük bir batarya kullanıyorum 1 ve 2.1 A çıkışı var birer tane telefonumun 2650lük bataryasını yaklaşık 1 saatte dolduruyor. 3 defa garanti dolduruyor hemde. Ayrıca kalitesiz powerbank=kalitesiz pil bunları kullandığınız cihazlardaki pilin ömürlerini azaltır bunu da aklınızdan çıkarmayın.

Solar powerbank ise tam bir facia, dolmuyor güneşde doğru dürüst. Aliexpressdeki modellerden bahsediyorum, belki kalitesizine denk geldim o da var.

• Beğen
powerbank aldım çok iyi bence burada 2 yüz 3 yüz vermektense oradan 50 tl aldım

• Beğen
@Burak_Cakir
200-300e çıkmanıza gerek yoktu 99 liraya aldım ben 10400mah :)

@katran
Türkiye'den alacaksanız size Ttec Powerup Mega'yı tavsiye ederim Vatan'da 99 Lira kendi sitesinde 120 Lira.

@Anonim
Usta iyi akşamlar, Bu banggod Aliexpress gibi çok satıcılı mı yoksa buyincoins.com gibi tek satıcılı bir site midir?

• Beğen
Geri