Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@etkiliadam Tek bir açıklaması olabilir o kadar ucuz olmasının. Çakma.
Gerçekten karbon olabilir kullanılan malzeme. Ama örgü kalitesi, sarım sıklığı önemli kriterler diye biliyorum karbon da.Şöyle düşünün yolda gider iken sert bir titreşime maruz kaldınız darbeyi direk olarak hissedeceğiniz yer gidon olacaktır. Eğer karşı direnç gösteremez ise belkide kalitesizliğinden kırılabilir, bükülebilir sizin sağlığınızı riske atabilir.
Bence 200-300 Tl için hiç kendinizi riske atmayın derim.

Scudo
@ilberto Haklısınız hocam da Türkiye'de şık karbon gidonlar 1000tl civarı burda 150tl

(link) (27 ağustos sipariş geçtim, henüz yeni sipariş takibe düşmedi)

(link) (17 ağustos sipariş geçtim. takipte uçakta gözüküyor)

(link) (29 temmuz sipariş geçtim 14 temmuzda elime ulaştı)

(link) (18 temmuz sipariş geçtim, 21 ağustosta ürün geldi)

Muhtemelen artık tr de çok büyük indirimler olmadığında beklemeyi göze alıp siparişlerimi aliexpressten vericem

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Ali expressten karbon kadro karbon jant ne varsa söyleyeceğim set hariç toplam 2000 lira falan oluyor kırılırsada inşallah bana bir şey olmaz gidip yenisini birdaha sipariş ederim. Full face kaskla kullanmayı planlıyorum böylece olası bir kazada hasarı en aza indiricem :D

@Cesarisback Hocam onu yaparsanız sıkı takipçiniz olucam haberiniz oslun

@etkiliadam Hocam bir şekilde yapacağım yani hepsini 1 andada söyleyebilirim 1 aydada 2 aydada parçaların uyumlu olma sorunu falan çıkmaz inşallah forumdna bende başka abilerimden yardım isteyeceğim.

Çok güzel 50mm karbon jant gucenılır satıcı ve güzel karbon kadro yıne cok kısı almış en iyi seçenekleri aradım toplam sele gidon vs. vites istemi hariç 2300 tl falan ediyor birde 1400 tl ye 105 set aldıkmı tadından yenmez.

@etkiliadam Hocam bunların çeşitlerinede baktım ama görünüş olarak nasıl dururlar bilmiyorum birde boğazlı alsak daha mı iyi olur onuda bilmiyorum.

@Cesarisback Hocam karbon boğaz fiyatları da 20-30tl zaten
Karbon sele boruları 40-50tl

Ben alur 700 bisikletimi ve tacx t1100 rollerımı satıp alacaüım 2125 tl vitessiz bisiklet 1300 tl 105 5800 set etti 3425 tl pedal ve kablo falan kalıyor geriye bu vites kablolar ısetle mi geliyor ayrımı alıyorsunuz kadroylamı yollanıyor hiç bilmiyorum. Yani kısaca max 3600 tl ye pedalı dahil full karbon 105 setli bisiklet alıyorsunuz çakma kırılma ihtimali var ama bence hor kullanılmazsa kırılacağını falan sanmıyorum en azından size vereceği görsel zevke değer.

sağlamlık olarak nasıl pedal? ben de fren kolu almayı düşünüyorum ama sağlamlığından emin olamıyorum, yolda bir sıkıntı falan çıkartmaz di mi?
böyle bir fren kolu;
Look what I found on AliExpress
(link)

Pedalın dönüş hissiyatı nasıl arkadaslar? Malzeme kalitesi ve saglamligi vs? Benim de hosuma gitti bu fiyata cok iyi gibi.

@Gökhan Akkaya"Pedalın dönüş hissiyatı" bunu biraz açar mısınız.

Malzeme kalitesi ise sert plastik. 55tllik ürün. Kaç sene kullanıcaksınız. F/p ürünü sonuçta.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rulman mı bilyali mi tam bakamadim. Hissiyattan kastim temiz donuyor mu oydu. Hani uzun vadede sorunsuz kullanamayacaksam 2 kati verilip daha iyi bir sey de alinabilir?

@Gökhan AkkayaUzun vadeden kastınız nedir? Benim için uzun vade 10 15 yıldır ki bu sürede bisiklet eskir zaten. Pedal ise benimce kullanıma bağlı 5 yıl minimum gider gibi geliyor.

Rulman yada bilyalı mı bilemiyorum. Kapağı çıkıyor ordan yağlama yapabiliyorsunuz. İlk zaman dönmesi tam hassas olmayabilir ama sonra parmak ucu ile döndürdüğünüz zaman dönüyor.

Aliexpress ürünleri satın alırken biraz kumar oynuyorsunuz zaten.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@kapluj bana kalırsa bunu alma, bu fiyata çok basit olduğu zaten anlaşılıyor
@Gökhan Akkaya henüz takılmadı ama rulmanlı pedal, elimle biraz bükmeye çalıştım sanki çok az bir esneme yapıyor. fiberden kaynaklanıyor olabilir esnemesi
@Taxonera + tecrübe sahibi oluyorsun. ürün geldi şimdiye kadar. sağlam şekilde teslim aldım. umarım böyle devam eder.

@kapluj bana kalırsa bunu alma, bu fiyata çok basit olduğu zaten anlaşılıyor
@Gökhan Akkaya henüz takılmadı ama rulmanlı pedal, elimle biraz bükmeye çalıştım sanki çok az bir esneme yapıyor. fiberden kaynaklanıyor olabilir esnemesi
@Taxonera + tecrübe sahibi oluyorsun. ürün geldi şimdiye kadar. sağlam şekilde teslim aldım. umarım böyle devam eder.

• Beğen
Tepkiler: kapluj
Konusunu bulamadımda replika karbin kadro ve jant setli bisiklete yine çakma gidon ve gidon boğazi takmaya korkuyorum sanki en cok darbeyi alan kisim orasi diye orayi aliminyum yapsam saçma olur mu ?

Geri