Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

İhbar derken ptt ihbar kağıdı "eve geldik ama yoktunuz" kağıdı. Sizde de pil ayrı olarak mı gönderildi. Bende pili farklı bir posta ile gönderdi Ankara gümrükte görünüyor 19 Ağustos'tan bu yana.
ben de aynı kargo içinde yolladı ayırmadı kargoları. gerçi yolladımı tam emin değilim hala takıp edılemıyor kargom 5 gündür.

Scudo
Ben de Aliexpress ten bisiklet için birkaç aksesuar aldım. 1 haftada İstanbul'a ulaştı. Fakat 5 gündür İstanbul'da bekliyor ama ben İzmir'de ikamet ediyorum. İlk defa böyle bir şey oldu. Nedenini bilen veya başına böyle bir şey gelen var mıdır? Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Supertimsah
@st.brs gümrükten geçmeyi bekliyor normal gelir 1 - 2 hafta içinde.

27 Temmuz’da gönderilen IGS10 cihazımı 1 Eylül’de posta dağıtım merkezinden dağıtıma çıkmadan hemen önce teslim almayı başardım. Yaklaşık 35 USD ürün için 20 USD yazdı satıcı. Bana toplam 38 TL ödeme çıktı. Bu arada tahmini teslimatın son günü 24 Ağustos olarak görünüyordu. Ürün gümrüğe girdikten sonra çıkmak bilmedi. Kutuyu açıp incelemişler nasıl bir ücret soksak diye uğraşmışlar sağolsunlar. Cihazın iç ambalajında bir şey görünmüyor. Sorun çıkmaz diye tahmin ediyorum.

Aliexpress'ten aldığım karbon parçaları bisiklete kurdum, süper kaliteliler çok memnun kaldım ama şöyle nir sorun var bisikletçide de Tork anahtarı yok. Kurarken sadece alyanla göz kararı sıktık. Ben sürerken kaldırımdan aşağı indiğimde gidon aşağı doğru eğildi ve düştüm. Neyse ben bunu alyanla iyice sıktım ama korkuyorum tork anahtarıyla mı kurmak lazım illa?

Söz konusu karbon ise tork anahtarı şart @AeroKnight

@SpirituaL Bulamadım hiçbir yerde tork anahtarı bu şekilde kullansam olmaz mı?

aynen öyle 1 kuruş dahi olsa gümrük bedeli alınıyor. 15 dolara aldığım seleye 20 lira ödedim. Dün aksiyon kamera için ihbar bırakmışlar. Bugün iş çıkışı gidip aldım, 35 lira vergi çıkınca merak ettim ne kadar yazdı diyerek. Paketin üzerine 18$ yazmış her hangi bir şeyde yazmamıştım. Sadece ekstra pil gelmedi kargo firmaları pili almıyor farklı kargo ile göndereceğim demiş, o kargoda Ankara'da görünüyor, PTT'deki görevliye sordum bilmiyorum dedi, zaten burnundan soluyordu. Paketi de açmamaları şansım herhalde.
(link) SJ Cam SJ8Pro black + 8. seçenek

239364 dosyayı görüntüle239364 dosyayı görüntüle
Az önce postaneden ekstra pili de teslim aldım. 8 dolar olarak belirttiği için 20,5 lira vergi ödedim. Açık hava çekimini inşallah hafta sonu izin günü deneyeceğim. Ev içinde deneme amaçlı birer dakika video aldım elektronik görüntü sabitleyici ile gayet iyi tabi bisiklet gibi bir veya benzeri bir taşıt ile daha iyi belli olacaktır. Evrensel (Universal) olarak parçalar dışında gelen ürünler sjcam logo ve bandrollü. (Mikrofon ve ekstra pil) harici miktofon motovlog tarzı videolarda iyi olacaktır.

Dosyalar

• IMG_20200904_170557.jpg
    IMG_20200904_170557.jpg
    681,8 KB · Okunma: 37
@MakRo kullandıktan sonra yorumlayabilir misiniz ?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
ümraniye Ptt 1 eylülden beri dağıtıma kargo çıkarmıyor hadi hayırlısı

Aliexpress üzerinden kadans ve hr sensörü siparişi verdim, düne kadar kargoyu ptt üzerinden takip edebiliyordum, bugün ptt üzerinden baktığımda hata verdi. Global ording tracking'ten baktığım zaman son hareket olarak 'Import clearance failure' gözüküyor. Bu tarz ürünlerde ithalat yasağı mı var yoksa bana mı denk geldi? Net bir bilgi alabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

Temmuz 23'te verdiğim siparişim Ağustos ayında ülkeye giriş yaptı ancak nedense Kadıköy'de dağıtıma çıkıp tarafıma ulaştırılamamış.
Şu anda Başakşehir'e dönmüş gözüküyor ve onlar da telefonlarını açmıyor. Aynı sipariş listesindeki başka bir ürün geçtiğimiz hafta teslim edildi oysaki.
Takip numarasında mı sıkıntı vardır yoksa ürünü geri gitti gözüyle mi düşüneyim :)
Bu arada takip numarasını PTT'nin sitesinden takip edemiyorum ancak cainiao.com üzerinden tüm işlemler gözüküyor.

TRY 27.71 24%OFF | 2019 COB LED bisiklet bisiklet bisiklet ön arka kuyruk işık USB şarj edilebilir 6 modları su geçirmez ön arka kuyruk LED ışık
(link)

Bu çakarlardan aldım, bakalım gelmesi ne kadar sürecek. 5 yıl önce aldıklarımdan 1 tanesini hala kullanıyorum

"Shipping code" lar çok farklılaştı artık, hiç duyulmadık firmalarla anlaşılır oldu..UB, SYM ile başlayanların hareketleri çok gerçekçi görünmüyor..Ya da cidden bunlar TR de 1 aydan fazla işlem görmeden bekliyor..🤔

merhabalar,
aliexpressten verdiğim siparişte ilk defa karşılaştığım bir tabir gördüm "İKİTELLİ KURUMSAL, Loaded to truck to be sent to destination branch "
PTT nin sitesinden takip numarasına baktığımda da barkod hatası diyor. internetten de araştırdım ama hiçbir bilgi bulamadım. daha önce böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?

@atilayb Bazı kargolar çinden çıkınca takip edilemiyor. Ptt takipte de görünmüyor doğal olarak.

500 tllik ürün alıcağım toplu şekilde benim için ne kadar vergi çıkar hesaplayabilcek varsa sevinirim

@Mustang54 işin matematiği 500 TL x 0,18 = 90 TL gümrüğe sunma açma kapama dahil yaklaşık 105 TL civarı der ama çinli kardeşlerin ürünün üzerine ne kadar yazacakları ile alakalı birazda.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Mustang54 işin matematiği 500 TL x 0,18 = 90 TL gümrüğe sunma açma kapama dahil yaklaşık 105 TL civarı der ama çinli kardeşlerin ürünün üzerine ne kadar yazacakları ile alakalı birazda.
İlk yurtdışı alışverişim olucak cahil kalmışız inş çinli arkadaşlar sıkıntı çıkarmaz

Geri