Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@BooJack Güzel bir tercih yapmışsın. Bende aynısını almıştım ped kısmı felan gerçekten iyi. @eshquiaa Ben aldığımda 160 tl gibiydi set halinda almıştım maşallah dolar Sağolsun şuan 200 üzeri gözüküyor. Ama kupon yakalarsanız. biraz daha uyguna gelir

Scudo
@BooJack Güzel bir tercih yapmışsın. Bende aynısını almıştım ped kısmı felan gerçekten iyi. @eshquiaa Ben aldığımda 160 tl gibiydi set halinda almıştım maşallah dolar Sağolsun şuan 200 üzeri gözüküyor. Ama kupon yakalarsanız. biraz daha uyguna gelir
Tayt aldım, forma düşünüyorum.
Şöyle bir takım aldım 12 günde geldi.

242219 dosyayı görüntüle
Kalite nasıl? Linkini atabilir misiniz bir de.

@eshquiaa Ürün bence fiyatına göre tabi bana göre iyi olani belkide siz begenmezsiniz linki buyrun ;
(link)

@eshquiaa çok iyi özellikle tayt çok kaliteli hissettirdi.

(link)

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Verdiğim forma siparişi 20 günde elime ulaştı. 9 günü türkiye gümrük ve ptt şubelerinde geçti. 13.93 $ için 20 TL gümrük vergisi ödedim.

ALYAN SETİ
(link)
TELEFON TUTMA APARATI
(link)
ÖN GİDON BİKAPACKİNG ÇANTASI
(link)
ARKA SELE BİKAPACKİNG ÇANTASI
(link)

fiyat performans olarak yeni aldığım bisiklete bu ekipmanları düşünüyorum sizce nasıl?
altarnatifiniz varsa alırım bir dal.

Bende dün bir sipariş verdim. Bakalım nasıl çıkacak.

Benim de nabız ve kadans sensörlerim elime ulaştı bugün. Kimse tutamaz artık beni. 😆
Seneye Bursa granfondo'da görüşürüz 😉

Screenshot_20201003-145837.png
20 eylülde kayseriye gelen sipariş hala ptt melikgazi şubesinde, kendim almam gerekecek heralde ama ptt melikgazi kargo şubesi nere bilmiyorum, kayseride bilen var mı melikgazi kargo şubenin yerini.

Aliexpress bazı ürünlerde kargo ve gümrük politikasını değiştirmiş. Son siparişim aras kargo ile geldi 10 gün sürdü ve gümrük vergisi ödemedim. Vergiyi kargo ücretine dahil etmişler. Sevindirici..

• Beğen
Tepkiler: TafLan
@Gncrvic hayırlı olsun, İyi günler de kullanman dileğiyle. Beden olarak
Aklıma takılan sorulardan biri, 1.64 boyum Kilom 80, normal de L beden giyiyorum. Sizce sorun olurmu, size nasıl oldu beden.?

teşekkürler. benim boy 1.82 kilo 76. Ben de L beden aldım. genişliği kurtarır seni de bence ama boydan emin olamadım.

• Beğen
Tepkiler: Serkan-tetova
@Gncrvic ozaman bir alt beden'e bakarım yanıtın için teşekkür ederim.

AliExpress'in shipping ücretleri herkes için uçuk mu? Eskiden bedava olan shipping bugün 25-35 TL arası değişiyor.

• Beğen
Tepkiler: DeaKeN
@portakallimon satıcılar haklılar. Ürünü gönderiyor ama burda gümrük ücretini görünce geri iade ediyorlar satıcılar sürekli zarar ediyor bu yüzden doğru yapıyorlar

@Anonim @AeroKnight Teşekkürler arkadaşlar. Kayıtlı kargo için bile çok artmış ama haklılar gerçekten. Ptt bir yıl içinde benim belki 20 kayıtsız paketimi kaybetti. Çekinip hepsine dispute açamadım bile, bazılarını zarar kabul ettim. Bir de sahte disputeları ve yüksek vergileri de düşünürsek Türkiye'den çok zarar ediyor olmalılar.

Bu kargo ücretinin içine gümrük vergisi dahil değil o zaman?

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Geri