Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

sınır bahsettiğiniz gibi gümrüğe geliş süresine göre belirleniyorsa iş daha da karışıyor.

o zaman kim, nasıl takip edecek ki siparişleri? sonuçta bir sürü nakliye yöntemi var ve siparişlerin işlem süreleri belli değil.

Evet, çok zor ve çok (link) var bu konuda. En iyi yöntem bulunulan ay bitene kadar gelme ihtimali olan 5'ten sonraki siparişleri vermemek. Ben 5'i tamamladıysam kesin öbür aya kalacak kadar geç olmadıkça yeni sipariş vermiyorum. Kaçırılmayacak bir kampanya varsa onların da alıcısını eşim yapıyorum, onun TCKNO'sunu ayrıca kaydettiği için 5 hak da orada var. Geçen ay kendi adıma 5 sipariş verdim, bir sipariş 2 pakete bölününce az kalsın sınırı aşıyordum ama bir paket süper hızlı gelip gümrükten ayın son günü geçince kurtardım. Geçen ay ondan önce geçen 5 siparişim olsa bu sefer geçen ayın kotası patlayacaktı.

Scudo
Evet, çok zor ve çok (link) var bu konuda. En iyi yöntem bulunulan ay bitene kadar gelme ihtimali olan 5'ten sonraki siparişleri vermemek. Ben 5'i tamamladıysam kesin öbür aya kalacak kadar geç olmadıkça yeni sipariş vermiyorum. Kaçırılmayacak bir kampanya varsa onların da alıcısını eşim yapıyorum, onun TCKNO'sunu ayrıca kaydettiği için 5 hak da orada var. Geçen ay kendi adıma 5 sipariş verdim, bir sipariş 2 pakete bölününce az kalsın sınırı aşıyordum ama bir paket süper hızlı gelip gümrükten ayın son günü geçince kurtardım. Geçen ay ondan önce geçen 5 siparişim olsa bu sefer geçen ayın kotası patlayacaktı.
keşke sayı sınırı yerine para miktarı sınırı olsaydı. telefon kılıfı ile sınır fiyata yakın bir elektronik cihazın aynı olarak değerlendirilmesi garip.

gümrüğe takılan siparişten vazgeçmek gerekiyor zaten de verilen parayı kurtarmak uzun bir süreç. en az birkaç hafta uğraştırıyor. nasıl oluyorsa kargo geldiği hızda gitmiyor.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Son konuşulan konuya ithafen, örn: ben 1 Aralık'ta 2 sipariş verdim, teslimat ocağa sarktı ve 30 Aralık'ta da 3 sipariş verdim , onlar da 2 haftaya geldi..Bunu, Ocak ayının kotası doldu, bir dahaki ilk(1/5) sipariş teslimatı Şubat olmalı olarak mı anlamalıyız?

Son konuşulan konuya ithafen, örn: ben 1 Aralık'ta 2 sipariş verdim, teslimat ocağa sarktı ve 30 Aralık'ta da 3 sipariş verdim , onlar da 2 haftaya geldi..Bunu, Ocak ayının kotası doldu, bir dahaki ilk(1/5) sipariş teslimatı Şubat olmalı olarak mı anlamalıyız?

Evet, 30 Aralık'takilerden biri aşırı gecikip Şubat'a sarkmazsa. 1 Aralık'takiler Ocak'a kalabiliyorsa 30 Aralık'takiler de Şubat'a kalabilir. Ocak'ta gelme ihtimalleri olduğu sürece yeni sipariş vermemeli. Hepsi Ocak içinde geldiğinde Ocak'ın bitmesine 1 hafta kala Şubat için siparişler verilebilir.

20.12 sinde verdiğim siparişimi bugün teslim aldım. Artık çok hızlı geliyor.

1 haftada Çin'den geliyor, hem çıkış hem varış gümrüğünden geçiyor bu sürede ama PTT'den eve gelmesi daha uzun sürüyor. Bu arada PİM benim üst sokakta, genelde orada 1 hafta bekliyor

Oraya düşünce kendim gidip alıyorum :D

Dün gümrük işlemleri bitti, PTT beni şaşırttı. Normalde dediğiniz gibi en az 3-4 gün şubede beklerdi.
Her zaman bu şekilde hızlı olurlar inşaAllah

AliExpress'ten ucuza ürün temin etmek için indirim dönemlerini takip etmenin, çok miktarda ürünü spot fiyatla satan "Choice" mağazalarından almanın ve mobil uygulamalarını kullanmanın büyük faydası var. Belli bir ürünle etkileşimde bulundukça o ürünün alternatif satıcılarını ve fırsatlarını da jeton indirimleri, indirim bulucu gibi bölümlerde göstermeye başlıyor. Mobil üzerinden jeton da biriktirebilirseniz ek katkısı olur. Farklı satıcıların fiyatlarına sadece ilk görünen fiyat üstünden bakmayın, her ürün için kargo ve vergi dahil toplamı görünceye kadar satın alma işlemine devam edin. Örneğin bir ürün bir satıcıda kargo dahil 500 lira, başka satıcıda 320 lira ürün + 200 lira kargo şeklinde 520 lirayken vergi dahil ücrette başta pahalı görünen daha ucuza gelebiliyor. Bir süre zaman geçirdiğinizde ilk bulduğunuzda 850 liraya gelen ürünü neredeyse yarı fiyatına alabiliyor olduğunuzu görebilirsiniz.
Sık sık kampanya dönemleri olsa da özellikle "Çin yeni yılı" ve "11.11" en iyi dönemler. "Çin yeni yılı"nın kötü yanı ise birçok satıcının neredeyse bir ay dükkanı kapatıp gönderimleri sonra yapması.
Sports Choice Mega Store, Manufacturer Direct Store, Factory Direct Collected Store ve 1705933191704.png logosu taşıyan diğer satıcılarda özellikle tek seçeneğin "şimdi satın al" olduğu ürünlerde fiyatlar çok iyi oluyor. "Şimdi satın al"ın dezavantajı ise her ürünün ayrı sipariş olarak, varsa ayrı kargo ücretiyle alınması.

1705933158528.png

(link)

Çin Yeni yılı önü önümüzdeki haftalarda gelmek üzere. O yüzden aylık sipariş kotasını da düşünerek elzem şeyler varsa , şimdiden sipariş listelerine ekleyin . Yedekleme ya da yükseltme için, Shimanocular için özellikle; ruble, kilitli pedal,kal,power metreli ultegra/105 ayna kollar, hidrolik ya da mekanik frenli sti lar, veyahut, yaz dönemi için; forma, gözlük, kask altı şapka vs arayışlarınızı ve kombinlerinizi yapın.. Türkiye nin ekonomik ve sosyo-politik istikrarsızlığı göz önüne alındığında ; bu girişimimiz belki de Çin den yapacağımız son karlı alışveriş olabilir . (!)

• Beğen
Tepkiler: ali önder
Aliexpressten fiyat performans ayakkabı tavsiye edebilecek olan var mı? İlk başta bilindik pahalı modellerden almak istemedim, hem bütçeyi zorlamamak için hem de alışma sürecini daha uygun bir modelle atlatmak istiyorum. Belki hiç alışamayıp normal ayakkabıyla devam edeceğim.
Pedal olarak şu modeli düşünüyorum: (link)

İyi günler
AliExpress satılmakta olan yol bisikleti grup setleri konusunda tecrübesi olan var mı acaba

SENSAH imparatorluk 2X11 hız yol bisikletleri Shifter 22 hız fren kolu uzun kafes kısa bisiklet bisiklet parçaları uyumlu 11-28T 11/34
https:// a.aliexpress.com/_oDttIx6

LTWOO RX 2X12 hız yol bisiklet Groupset alüminyum alaşım Shifter fren arka vites değiştiriciler Ultralight 12 S 28T 32T kaset dişli
https:// a.aliexpress.com/_oE9yI7a

Veya bu ürünler için düşünceleriniz nelerdir?
Şimdiden teşekkürler.

Aliexpressten fiyat performans ayakkabı tavsiye edebilecek olan var mı? İlk başta bilindik pahalı modellerden almak istemedim, hem bütçeyi zorlamamak için hem de alışma sürecini daha uygun bir modelle atlatmak istiyorum. Belki hiç alışamayıp normal ayakkabıyla devam edeceğim.
Merhaba, AliExpress ayakkabı alacağınıza ben Nike’ın yol bisikleti ayakkabısını öneririm acemiliği atacaksanız. Ortalama ₺1400 (sıfır fiyatı) civarında alınabilir, bir arkadaşım kullanıyor ve memnun kendisi.

Ayakkabı konusunda Amazon.com.tr yi de incelemenizi öneririm, bazen oldukça uygun fiyata güzel ayakkabılar denk geliyor.

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.
Merhabalar aliexprestte satılan shımano ürünleri sahtemi orginalmi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Merhabalar aliexprestte satılan shımano ürünleri sahtemi orginalmi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Sahte de var, orijinal de var. Bazısı çok belirgin farklı olduğundan sahte olduğunu anlamak çok kolay, bazıları detaylarını inceleyince ya da ürünler gelince anlaşılıyor. Orijinal ürün satan satıcılar da var tabii. Mağazanın genel kalitesi, müşteri yorumları, müşteri fotoğrafları genel bir fikir verebilir.

(link)

Bing şöyle yorumluyor:
1706103172500.png 1706103190859.png

İyi günler
AliExpress satılmakta olan yol bisikleti grup setleri konusunda tecrübesi olan var mı acaba

SENSAH imparatorluk 2X11 hız yol bisikletleri Shifter 22 hız fren kolu uzun kafes kısa bisiklet bisiklet parçaları uyumlu 11-28T 11/34

LTWOO RX 2X11 hız yol bisiklet Groupset alüminyum alaşım Shifter fren arka vites değiştiriciler Ultralight 12 S 28T 32T kaset dişli

Şimdiden teşekkürler.

Sanırım kullanan veya setler hakkında tecrübeli arkadaşlar yok

İyi günler

LTWOO RX 2X12 hız yol bisiklet Groupset alüminyum alaşım Shifter fren arka vites değiştiriciler Ultralight 12 S 28T 32T kaset dişli

Şimdiden teşekkürler.
Ben kullandım, malzeme yapısı iyi değil, kalitesiz yani,ön vites değiştirme de problem idi, önermiyorum,onun yerine Shimano giriş seviyesi bile kullanmak daha mantıklı.

Ben kullandım, malzeme yapısı iyi değil, kalitesiz yani,ön vites değiştirme de problem idi, önermiyorum,onun yerine Shimano giriş seviyesi bile kullanmak daha mantıklı.
Teşekkürler, sürüşte sorun yaratıyorsa dediğiniz gibi giriş seviyeleri daha iyi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Merhaba ,

Aliexpress de raphanın tedarikcisinin satış sayfasını buldum galiba , buradan daha önce alışveriş yapan oldu mu , ürün kalitesi yakın mı ? Store adı da ralvpha baya benzer ,

(link)

Merhaba ,

Aliexpress de raphanın tedarikcisinin satış sayfasını buldum galiba , buradan daha önce alışveriş yapan oldu mu , ürün kalitesi yakın mı ? Store adı da ralvpha baya benzer ,

(link)

Logoda da araya v katmışlar. Bence bildiğimiz çakma bunlar. Tedarikçisi olduğu izlenimini veren nedir?

Geri