Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Almanya'dan bisiklet getirme imkanınız olsaydı hangi bisikleti alırdınız?

Scudo
www.rixe.de
1922 yılından beri hem motosiklet hem bisiklet üretimi var.Sitelerinde fiyattan bahsetmediklerine göre biraz tuzlu olabilir,emin değilim.

Almanyadan bisiklet getiren arkadaşlar bilgilerinizi burada bizimle paylaşabilirsiniz

@Mustafa Ekren

Ben olsam bisiklet getirmezdim almanyadan:) zira konuya yazanların çoğu artık aramızda değiller:D
Şaka tabi:)

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
Ben bu forumun çaylağı olabilirim :)
ama 6 ayda bi almanyaya gidiyorum buraya sonradan geldim(gurbetci)yim :D
ve kesinlikle eminim ki almanyada en çok satılan,en çok beğenilen ve en uygun fiyat-performans bisikleti kesinlikle CUBE..(tasarımı da ayrı bi avantaj)
bu markanın tüm modelleri kendini ıspatlamaya devam ediyor..
bu bilgileri onlarca bisiklet dükkanlarından aldım(bazıları o markayı satmasa bile)
(şehir Berlin)
teşekkür ve varsa puan gibi şeyleri sizlerden beklerm.. :D

@HaliliOzturk abi aradan 11 sene geçmiş ama affınıza sığınarak yazıyorum forumda bergamont hakkında bilgi edinmek için anam ağladı. Nasıl abi iyi bir marka mı sence?

Pardon kayıt olduğunuz tarihten 11 sene geçmiş.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Serkan Mıstınoğlu
Usta inan bi fırsat gibi bişey geçti elime. Gerçi henüz emin değilim fırsat mı yoksa kazık atmaya mı çalışıyorlar. Bende daha önce hiç duymamıştım bu markayı hatta 1-2 saat araştırdım forumda googleda filan, bu konularda ki bi iki bergamont kelimesini görünce kaçırmayayım dedim :) hortlatmış olmam o sebepten mütevellit :)

Wallahi almazdım almam malı beni oldum olası cezbetmedi gitti.

@c33nk vsf'ciler adına bir vsf hayranı olarak siyah çelenk bırakıyorum

http://www.zaytung.com/fotos/yemeksepeti.jpg

@ayarsizsair
O bisiklet o fiyata alina bilir ama bakima ihtiyaci var gibi. Iyi bir bakimla cok iyi bir bisiklet olabilir.

Buraya bak, ilk topladigim seklini görürsün ve son fotograflardada tur bisikletine dönüsmüs seklini göre bilirsin. Belki sana biraz yarari dokunur diye düsündüm.
Elimdeki parçalarla topladığım bisiklet

Bergamont 2. el fiyatlari hakkindada buradan bilgi alabilirsin.
(link)

• Beğen
Tepkiler: avkebele
@Murat Cömez abi harikulade olmuş ellerine sağlık kesene bereket. Senin kadronun aynısı abi o bisiklet. Adam orjinal maşasını da saklamış gözü gibi onu da takarım dedi. Sende ki maşa da orjinal maşa değil mi abi?

Sanırım bu durum zevke göre değişkenlik göstermekte fakat araştırmalarım sonucunda alman ekolü bisikletlerde (avusturya'da dahil) tur ve dağ serisi öne çıkmakta.
Bu yüzden istanbul'da bulamadığım KTM'nin istediğim türünü getirtirdim. Hatta muadili istediğim zevki verirse,istencim teoride kalmayacak gibi. Saygılar

@Önder Tarım

Erasmus'la Almanya'ya gitme hakkı kazandım. Tübingen şehri. Cube Kathmandu düşünüyroum. Burada liste fiyatı : 6450 lira. Orada kaça alabilirim bilmiyorum.

@ebayusuff 1999 EUR almanya sitesindeki fiyatı. Verilen para aynı kalmakla birlikte aradaki tek fark iki ülke vatandaşının alım gücü ... dağlar kadar fark demek buda fakat fiyat denk.

Geri