Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Almanya'dan İtalya'ya Dağlarda 4 Gün

@oalmali
Evet, acıyı da güzeli de tadarak yaşıyoruz çok şükür.
İnşallah daha güzellerini yaparsınız
@okkesmutlu
İlginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim. Bu tur için düşündüğüm kısa da bir film var. İnşallah onu da yakında yayınlarım. Onun dışında yazmadığım turları da zaman buldukça eklemeye çalışacağım.
@orhankou
Evet etki ediyor ama ne kadar çok olduğu insandan insana değişiyor. Ben özellikle 2500 metrelerden sonra çok çabuk yorulmaya başladım. Bunun dışında, çok hızlı yapılan çıkışlar ve inişlerde vucudun verdiği tepkiyi çok daha rahat görüyorsunuz.2000 metreden sonra bazı insanlarda yükseklikle ilgili sıkıntılar oluşabiliyor.(İrtifâ hastalığı)
Onun dışında ise insan, bulunduğu ortama zamanla uyum sağlıyor.((link))

Scudo
gerçekten çok başarılı, gelecek turlarınızı heyecanla bekliyoruz. Yurtdışı bisiklet turu konusunda size ilerleyen zamanlarda sorularım olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Çok güzel ya, masal gibi.
Hatta fotoğraflardan birini masaüstü resmi bile yaptım.
çok güzel...

• Beğen
Mükemmel bir tur daha, bu ne yeşillik bu ne doğallık, içim parçalandı resmen, turunuza bayıldım, ayaklarınız dert görmesin

• Beğen
@sadi tor
Rica ederim. İlginiz için de ben teşekkür ederim.
@Yalchinosis
Tabii ki; elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
@Kuzey Ege
Çok teşekkürler. Fotoğraflar bir işe yaradıysa ne mutlu bana :)
@recep24ank
Amin. Siz güzel ükemizde, ben burada, elimizden geldiğince güzellikleri yansıtmaya devam edeceğiz inşaallah.

Her şey mükemmel. Fotoğraflar, tur, manzara yazım. Paylaşım için teşekkür ederim. Keyifle izledim.. :)

• Beğen
Resmen cennet bir yolculuk olmuş. Çöp yok, pislik yok, ne olduğu belirsiz beton yapılar yok, kalabalık yok. Huzur var, medeniyet var....

guzel bir tura benziyor, tam zamaninda yapmissiniz turu yakinda kar yagmaya da baslayacak zaten :) o zman da civili lastikleri takip yeniden takip yaparsiniz bir tur olmadi :D

• Beğen
Harika bir gezi olmuş, bu yıl bende yapmak istiyorum sanırım :)

• Beğen
Çok güzel bir gezi olmuş. Ne kadar güzel manzaralar. Güzel ülkemiz de böyle kalabilse, ne kadar iyi olurdu. Oysa her güzelliği mahvediyoruz... Adamlar sadece varolanı korumakla kalmamış üstünü bir de güzelleştirmişler. Fotograflarınızdaki dağ evleri, yollar... en güzel örneği.
Tebrikler

• Beğen
@Soner Közen
vay arkadaş sır gibi saklıyor meraktan öldürecek bizi :D

kitap yazsan olur soner emin ol gezi kitabı yazarsın sen, ''Bisikletle Sırlarla dolu Alpler'' mesela ;)

Muazzam bir tur olmuş kullandığınız bisiklet yol bisikleti mi acaba

Geri