Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Altın Elbiseli Adam'ı Takip edenler?

• Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç tarihi
A

Anonim

Silinmiş hesap
Soru gayet net.Kimler takip ediyor?
Ayrıca aramızda takip etmese bile motosiklet aşıkları var mıdır?

Scudo
Cok sıkı takipcisiyim. Sayesinde motorsiklete asik oldum :D

ben çok severim kendisini :)
isim vermek gibi olmasın motosiklet.nette de ara sıra yazar
100bin km devirdim motosiklette, çok iz kaldı bende (yara izi yav :D). avuçlarımda ve kolumda asfalt yanığı

Ben de takip ediyorum eğlenceli biri.. :)

motordan bisiklete geçtin yanıklardan dolayı herhalde :D

@mehmet roy

yok bisikleti spor olsun diye kullanıyorum. yoksa kırk yaşıma geldiğimde göbekli amca olacağım :)

bel ağrısı yapmıyor mu?
Bide argoda bir tabir var söylemek istemiyorum o tabirdeki gibi oturma pozizyonu var da :D

eko modu aslında keko modu :D :D Barkın Reyisi iyi takip ederim her altınlı geceyide izlerim.Ayrıca motor hastasıyım

@halil keten

Halil abi sendeki makina kaçlık :)

ehehe :D kawasakini yeni canavarı için söylemişti onu :d kucucukj ışık koymuşlar ekonomik mi gidiyorum derken satranç oynama vakti geçiyor :D
eko keko yarıldım barkın reyize :D

@mehmet roy

iron butt ödülü alacağım neredeyse
motosiklet te yine bisiklet gibi uygun oturuş poziyonu için size uygun ölçüler lazım.

dik oturulan motosikletler aslında daha çok bel ağrısı yapar.
motosiklette seleye oturduğunuzda ağırlığınız seleden depoya doğru kaymamalı, bazı motolarda öne kayıp durursunuz. bazılarında da sürekli peglere ayağınızla bastırırsınız ,bacaklarınıza çok yük biner.

deposu bacağınızın arasında olmayan motosikletler(cub,scooter) daha çok yorar.ayrıca amortisör arkada tek olursa daha rahat oluyor genelde.çok yaylanan motorda yoruyor.

bi de titreyen motolar çok yorar dayak yemiş gibi olursunuz :)

saçlar kıyamet oldu panpa baksana
vatandaş büyük ve kalın seviyor
o iş kelek iş
baak bu kadar
aaapi
bi ona bak bi buna bak
+9 barkın abi itemleri dahada vardır elbet

benim bildiğim yol bisikleti kullananlar bel ağrısından şikayet eeder.

racing motor kullananlarda öyle
dik oturulan naked ve endurolarda ise rüzgardan şikayet edilir.
en iyisi crusier takılacaksın da onda da viraj zevki yok eheh :D

Tam karar veriyorum hangi bisikleti almam konusuna biri daha yol bisikleti alıyor aklım orda kalıyor :D

knight online oynamış efsane nesildensin galiba :d
gerçi senin yaş 20 tutmaz gibi :D

Motosikletten anlamasam da muhabbeti ve scootera skuter demesi için izlediğim youtube kanalıdır

Takip ederim Barkın Bayoğlunu :)

Kendisi motosiklet kullanmaya başlamak isteyenler ve motosiklet kullanıcıları için müthiş bir kaynak. Anlatım tarzıyla hem güldürüyor, hem de bilinçsiz kullanıcılara güzel laf çakıyor. Takip edilmeli :in:

ayrıca 93 yılından beri motor sürüyor birisi sorsa ne kadar yıllık motorcusun senin yaşın kadar :D

Abim 150'lik bi RKS Titanic alıp motor kullanmaya başlayınca ben de baya bi heves ettim. Okul bitsin Tekirdağ'a dönünce ben de alayım ehliyet dedim ama ben okulu bitirene kadar abim önce 1200'lük FJ1200, sonra 1300'lük Hayabusa'ya binince gözüm korkmadı değil. Şimdi ehliyet almaya kalksam elde olan motor 1100cc'lik ZX11, durduğu yerde 300 yapıyor alet. Bisiklet tepesinde sıkışık trafikte 5-10 km/s'yle giderken bile yeteri kadar adrenalin salgılıyor vücudum, durduk yere 300+ hızlara gerek yok diyorum.

Tabi bu korkumun sebeplerinden biri de AEA'nın yeni başlayanlarla ilgili çektiği vidyolar. Ufak hacimli bi motor alacak durumum oluncaya kadar bisiklete devam diyorum şimdilik o yüzden. Gerçi motor alsam da bu saatten sonra bisikletten yine de vazgeçebileceğimi düşünmüyorum artık, ikisinin de yeri ayrı olacaktır :)

Geri