Scudo Sports

Altus vs Sora

Kadro, kadro, kadro demeye pek gerek yok bu durumda.Giant'ın kadrosu da Giant'ın mühendisliğini çok üst seviye'de konuşturduğu Giant değil.Yani gören de sanacak Propel kadrosu gibi bir sürü test'e şuna buna tutuluyor.Triban şahsen kesinlikle daha iyi bir seçenek bence.

Scudo
Bu fiyatta ve fiyat aralığında kadronun, çekiş sisteminden neden bu kadar önemli olduğunu açıklamamış kimse. Bu arada yurtdışı fiyatlarında triban, giant'tan pahalı. Decathlon ülkemizde fiyatları uygun tutmak gibi bir hata yapıyor ne yazık ki. Giant ile aynı fiyatlandırmaya gitseydi eğer 2,200 TL gibi bir fiyatı olacaktı ve bence bu sayfada daha çok önerilecekti.

• Beğen
Tepkiler: ilkercom
triban 520'yi forumda çoğu sefer duymuş insanım 2.el olarak almak isteyen mi sıfır olarak almak isteyen mi dersiniz googlede arama yaptığımda giantı şunları bu forumda yazan kullanıcı vardı

Bir fitnes hastası olarak bu bisiklette tek başarılı bulduğum nokta ağırlığı. Yakın zaman içinde fitneslarla iligili geniş çaplı bir değerlendirme ve karşılaştırma yapacağım.
Eksileri:
Aynakol ne isaya ne musaya yaranabiliyor. Yokuş çıkmak için oldukça sert.
Bagaj yuvaları heybenin ayağa sürtebileceği endişesini uyandırıyor.
Bir yol bisikleti değilken bir tur bisikletide olamamış. (20 veya 24 delik jant, frenlerin zayıflığı, 28 hacim lastik kullanılması)
Birde cromoly maşa kullanılması ne ayak anlayamadım doğrusu.
Bunun yerine piyasada fitnes görevini layıkı veçhile yerine getirecek bir ton bisiklete yönelmeni salık veririm.
orjinal mesaj linki 2015 Giant Escape Air Şehir Bisikleti 9.3KG bilgi paylaşabilecek var mı?
bu yorumlara göre önerebileceğim bisiklet triban şayet kadro açısından giant çok fiyatını belirliyor bu yüzden pahalı benim diyeceğim şu kızınız hangisini isterse onu alsın paranıza lütfen kıyınız ya da yeni bisikletler bulmaya çalışın

Triban 520 FB siparişimi verdim. Sanırım 2 gün içinde teslim edilecek. Katkı veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Bisiklet geldiğinde fotoğraf da paylaşırım :)

hayırlı olsun şimdiden kazasız sürüşler diliyorum güzel karar yol bisikleti başka bişi :D

• Beğen
Tepkiler: Kaan.Özçelik
Hayırlı olsun.... Oldukça eğlenceli bir konu olmuş... Umarın benim kaldığım kadar memnun kalırsınız tribandan..... :)

@Kaan.Özçelik
Hocam merhaba, bu fotoğrafta kiziniz kac yasinda ve boyu, bacak boyu kaçtı acaba?

Bir de bu xs kadronun standover denen yüksekliğini ölçebilir misiniz zahmet olmazsa.

@ilkerFotoğrafta 153.5cm idi. O zaman iç bacak ölçmemiştim. Şimdi 155cm ve 71cm.
Standover neresi söylerseniz :) maks 2-3 gün içinde cevap yazarım

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Kaan.Özçelik Teşekkür ederim cevap için, çünkü görmeden alma durumum olabilir. Standover, kızınızın durdugu noktada, kadronun üst borusunun yerden yüksekliği oluyor.

Benim oğlan da 1,45 boy ve yaklaşık 65cm bacak arasi uzunluğuna sahip. Decathlondaki tek xs kadro da bu kadro zaten.

Xs boyda jant boyutu 700c mi yoksa 650c mi acaba?

@ilkerXS T520'ler 700. Eskiden XS T500'ler 650 ile gelirdi ama şimdi bilmiyorum.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ilker
Bisikletimdeki Shimano Tourney aktarıcı ortadan kırıldığı için yeni aktarıcı bakıyordum,Shimano'nun Altus ile Sora modeli dikkatimi çekti.altus ile sora arasındaki fark nedir?JPEG_20180320_193414.jpg

Geri