@Fakir Kemancı yok hocam igne girmiste cikmis gibiydi kesik degildi ikinci olan. Ya durduk yere 2 ic lastik yedik
@cenkildas suan bakiyorum zirhli lastik alacagim muhtemelen sök-tak iş degil ya varsin yarim kilo agir olsun da yolda o sıkıntiyi cektirmesin bana
Bugün lastiklerin içindeki bantları yeniledim ve lastik bir türlü oturmadı yerine. Bisikletçi arkadaşta oturtamadı bir türlü. Bende Rubena syrinx kırmızı şeritli lastiğini alıp taktım sonunda. Bıktım gerçekten şu lastiklerden bir de utanmadan sitesinde 70 lira yazmışlar şuna
bugün ulaşamadım ancak pazartesi ulaşınca decathlona iade veya değişim isteyeceğim bakalım ne diyecekler. Cidden lastik oturmuyor yerine şaka gibi. Düz yolda bile sürekli tümsekten geçer gibi sürmekten bıktım. Kimseye de önermiyorum şu lastikleri. İnşallah ucuz rubenalar biraz idare eder beni de uğraşmam bir daha. Rubenalar biraz daha ağır ve biraz daha kalın olmakla birlikte hafif dişli yanları. Daha zor patlayacağı kanaatindeyim. İkisini 55 liraya aldım bu arada.
Baya da şık durdu bisiklete, şuan biraz daha kırmızılık katma kararı aldım. Furç kapağını ve sele borusunun aşşağısındaki kısmı da kırmızı yapacağım
Decathlon ne diyecek onu merak ediyorum. Cidden oturmyor lastik bir türlü kimseye önermiyorum. Şu rubenaları takmam 2 dk mı almıyor onlar ise 30 dk şaka gibi
Arkadaşlar merhaba. Ya sizden ricam arka tekerinizi kaldırıp tekeri çevirdiğinizde yukarı aşşağı yalpalıyor mu bakar mısınız? Yanal değil yukarı aşşağı yalpalama. Teşekkürler