@Oğuzhan Yazman
Vertu çok güzel durur gibime geldi, alıp deneyesim var ya. Sipariş geçtim bugün bakalım gelince nasıl olacak.
Suluk ve kafes olarak Xlc'nin mavi kayışlı suluk kafesini ve Xlc nin siyah gri matarasını kullanıyorum şuan. Suluğu bu alete çok yakıştırıyorum, kafesi de kullanışlı diye aldım, görüntüsü fena durmuyor. İlerde tabi daha çok hoşuma giden birini alırım da suluk aynı kalır memnunum baya
112640 dosyayı görüntüle
Ben de gidon bandını değiştirmeyi düşündüm de baya köklü bi değişiklik istiyor onunla birlikte en azından 3-4 küçük parçayı da beraberinde o renge katmak lazım
Yapılmış halini paylaşırsan güzel olur, fikir olur herkes için en azından. Ben de biraz renk istiyorum aslında bisiklete, simsiyahken ayrı bir güzel tabi de ufak değişiklikler bisikleti daha da sevdirir
En yakın bu vardı o renge de sen komple o renk istiyorsun sanırım, hiç görmedim o şeklini, dediğin gibi bulması imkansıza yakın bi renk, ancak sprey alıp kendin boyayabilirsin bu renge
(link)
Birisi şu resmi atmıştı Ultra konusunda. Çok hoşuma gitti şu hali. Sanırım sen de böyle bi şey yapmak istiyosun, tabi bu tam yeşil senin istediğin celeste rengi
112639 dosyayı görüntüle