yi günler
Bisikletliler derneği ve tema vakfı olarak küresel ısınmayla mücadele projelerinden olan Bisikletema çerçevesinde iki bisikletçi 9 Mart tarihinde İstanbul'dan yola çıkıp Avustralya'nın Sidney şehrine kadar pedal çevirecekler.
BisikleTEMA projesi, toplumu küresel ısınma konusunda harekete geçirmeyi ve Türkiye'de bisikletin bir ulaşım aracı olarak kullanılması için gerekli alt yapının oluşturulmasına önayak olmayı amaçlıyor. Bu iki bisikletli 24 mart günü Samsunda bizleri ziyaret edecekler.
BisikleTEMA projesi, toplumu küresel ısınma konusunda harekete geçirmeyi ve Türkiye'de bisikletin bir ulaşım aracı olarak kullanılması için gerekli alt yapının oluşturulmasına önayak olmayı amaçlıyor.
Bisikletliler derneği başkanı Murat Suyabatmaz şehrimizi ziyaret edecek ve Samsun'da bir bisiklet platformu oluşturarak Samsun'da bisiklet yollarının yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla temaslarda bulunacaktır. ( Murat Suyabatmaz bu gezi süresince sadece ilimizi ziyaret edecektir.
EKTE bisikletliler derneğinin bu etkinlik ile ilgili olarak hazırlamış olduğu basın bildirisini gönderiyorum.
SAMSUN'DAN TÜM BİSİKLETE BİNEN İLGİ DUYAN HERKESE EN KISA ZAMANDA ULAŞMAMIZ GEREKİYOR SİZLERDEN RİCAM YAKININIZDA BULUNAN DOSTLARINIZA ARKADAŞLARINIZA DUYURUYU YAPINIZ. ZAMANIMIZ KISITLI OLDUĞUNDAN DOLAYI BROŞÜRLERİN EN KISA ZAMANDA TÜM SAMSUNA ULAŞTIRILMASI GEREKMETE BİZLERE YARDIM EDEBİLECEK ARKADAŞLARIN BANA BİR ŞEKİLDE ULAŞMASI ÇOK İYİ OLACAKTIR.
HADİ SAMSUNDA BİRİLERİNİN BİSİKLETİ ÇOK SEVDİĞİNİ TÜM TÜRKİYEYE GÖSTERELİM.
BİSİKLETLİLER 22 MART TARİHİNDE SAMSUNDA OLACAKLAR. 23 MART GÜNÜ SAAT TAM OLARAK BERABER OLMAMAKLA BİRLİKTE. ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK, SAHİL YOLUNDA HEP BERABER BİSİKLETLERİMİZLE TURLAYACAĞIZ.
TARIK TORUN
Bisikletliler Derneği Samsun Fahri Temsilcisi
Samsun Ticaret Meslek Lisesi Bilgisayar Öğretmeni
05056565665
tariktorun@gmail.com