Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Amatör bisiklet önerirmisiniz?

Tepki
0
Merhaba ben Muhammed 18 yaşındayım,uzun zamandır bir bisiklet sevdası var,hergün videolar izliyorum,yakın zamanda da almayı düşünüyorum.
Akşamları 30-70 km arası sürmeyi düşünüyorum buna göre bir bisiklet önerirmisiniz? 400-600 tl bir bütçem var.Bisiklet konusunda nerdeyse hiç bilgim yok ama sürmeyi çok seviyorum.Şuanki bisikletim dandik 110tlye aldığım düz odun gibi bir bisiklet :) Ben pek anlamadıgım için bu siteden yardım almaya geldim,önerebileceğiniz bisikletler varsa sizin dediklerinize göre almayı düşünüyorum.Eğer bu kadar bütçeyle iyi bir bisiklet alamazsın derseniz,telefonumu satıp üstüne ekleyebilirim,fakat çok ciddi olarak almayacagım için,günlük kullanımda sağlam bir bisiklet istiyorum.

Umarım anlatabilmişimdir,bisikletde boy kg önemlimi bilmiyorum ama yinede yazayım,1.84 boy,75 kg,seçim yaparken bazı yerlerde önemli oldugunu soylediler.İstediğim tarzda bisikleti aşağıya link olarak atıyorum

(link) Görünüm olarak bu tarz istiyorum,resimdeki çok pahalıdır herhalde
(link)

Scudo
@Buğrahan Özbilenler

Linkler için teşekkür ederim dostum,ben şehir içinde asfalt yollarda kullanacağım bir bisiklet arıyorum,nerdeyse hiç toprak yola dahi girmeyeceğim.Attığın https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=140120 bu linkteki Hibrit (Hybrid bike) yi düşünüyorum,önerebilirseniz bu tür bisiklet önerirseniz çok sevinirim,lütfen konuya bakan dostlarda konuya cevap atsın

(link) (Tam istediğim gibi)
Bu bisikletin aynısından istiyorum diyebilirim,hangisi daha iyi olur,bütçeme göre ne önerirsiniz,cevapları bekliyorum
(link)

@Muhammed Atik

Gösterdiğiniz bisikletler bütçenizi aşar.
Linkte verdiğim bisiklet bütçenize uygun
(link)
(link)

Ben olsam bütçemi az daha arttırıp bunu seçerdim sizi her yönden tatmin edecektir.
(link)

Bütçene uygun tek bisiklet zannedersem salcano city fun 70. İleride maşasını da değiştirip gayet hafif bir bisikletin sahibi olmuş olursun. Ayrıca 55 kadrodan küçük alma.

Merhaba. O fiyat aralığına Salcano City Fun 60 ve 70 olabilir. Ayrıca Carraro, Sedona ya da Kron bakabilirsiniz. Bayilere gidip peşin alırsanız indirim yaparlar. İkinci el ilanlarına da bakın derim. Özellikle Carraro Sportive 225 modeline yönelebilirsiniz ikinci elde.

Salcano City Fun 60: (link)

Kron: (link)

Sedona: (link)

Carraro: (link)

(link)

attığın linkteki bisikleti 500 liraya almış arkadaş,güzele benziyor,bayilerinde gidip incelerim

@Hakan Kök

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim,salcano city fun 70 düşünüyorum

@Soner Közen

Öneriniz için çok teşekkür ederim,aradığım bisiklet salcano city fun 70.Bu arada pek anlamadıgım için soruyorum 55 kadro ne demek oluyor? Ben bayiye gittiğimde satıcıya Salcano bu marka bisiklet istiyorum dedikden sonra belirtmem gereken neler var?

Arkadaşlar araştırdığım üzere şu markalar dışında düzgün bisiklet yok.Fiyatları genel olarak yazdığım gibi.Şuanki bütçe ile salcano city fun 70 alabilirim fakat sedona 300s e aşık oldum,bütçe artırabilirsem aşağıdaki salcano hariç diğer bisikletlerden birini almayı istiyorum.Eğer bütçe yetiştiremezsem salcano fun 70 mecbur alıcam,siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında,salcano şehirde gezerken memnun edermi beni? Profesyonel bir bisiklet istemiyorum zaten fakat gezerken güzel bir his vermesini isterim

SEDONA 300 s ( 839 tl )
CARRARO sportıve 221 ( 780 tl )
bianchi touring 613 (820 TL )
Salcano city fun 60 veya 70 ( 559 tl )

Salcano City Fun kullanan birçok kişi var elbet yardımcı olurlar. Sizin bütçenizde bisiklet arıyor olsaydım peşin paraya Salcano bayisinden City Fun 60 ya da 70 alırdım. Peşin alımda iyi bir indirim yapacaklardır. Yaptıkları indirim tutarına göre de kask eldiven ve gözlük alırdım. Bu 3 aksesuar çok çok önemli. Gözlüğüm kırıldı ve bisiklet süremiyorum birkaç gündür. Hızla giderken toz, taş ya da böcek tarzı şeyler çarpıyor suratınıza.

Kısaca hiç denemedim sürmedim ama City Fun serisinin gayet güzel olduğunu biliyorum. City Fun alıp geri kalan paranıza da kesinlikle aksesuarları alın.

Anladım,o fiyatlarda galiba en iyisi salcano.Bütçemi 800 tl civarına çıkarabilirsem kesinlikle SEDONA 300s almak istiyorum,eğer bütçe sıkıntı olursa salcano tercih edicem.Fakat biraz araştırdımda satış sonrası için salcano çok kötü dediler,bisikletde aldıkdan sonra ne gibi sorunlar çıkar? Normal bir bisiklet tamircisinde halledebileceğimiz şeylermi yani? Birde city fun 60 ın fiyatı 70 den biraz fazla,arasında ne fark var hangisini önerirsiniz?

@Muhammed Atik

City fun 60 ın maşası amortisörlü o fiyat aralığında bence düz maşa almak daha sağlıklı kilitleyemeyeceğiniz bir maşa kullanmak istemezsiniz.

Geri