Arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce gidon yükseltici takarken gidon boğazını sökmem gerekti. Ve maalesef sökerken vidalardan birisinin başı yalama oldu.
Yalama olan vidayı sökme işini hallettim ancak aynı vidadan 3 haftadır bulamadım.
Karaköy de ki ufak dükkan şeklindeki vidacılarda yok.
Sirkeci de ki bisikletçilerde de yok. Özellikle pedal bisiklette ki amca 5-10 dk detaylıca aradı ama bulamadı.
Birkaç yere daha sordum genelde vida gerektiğinde aldığım, oralarda da yoktu.
Bir tane vida yüzünden yeni boyun almak istemiyorum, şu an da eski standart boyun ile idare ediyorum.
Amoeba'ya mail atıp vidanın ölçülerini öğrenecektim ama adam akıllı bir site de bulamadım.
Var mı bir fikri olan, nereden bulabilirim ?
(vidanın baş kısmı ve pul hiç önemli değil. özel bir vida mı hiçbir bilgim yok, bana göre normal bir vida. ama bisikletçi metrik değil, özel bir vida gibi bir şey söyledi.)
12106 dosyayı görüntüle
12107 dosyayı görüntüle
Yalama olan vidayı sökme işini hallettim ancak aynı vidadan 3 haftadır bulamadım.
Karaköy de ki ufak dükkan şeklindeki vidacılarda yok.
Sirkeci de ki bisikletçilerde de yok. Özellikle pedal bisiklette ki amca 5-10 dk detaylıca aradı ama bulamadı.
Birkaç yere daha sordum genelde vida gerektiğinde aldığım, oralarda da yoktu.
Bir tane vida yüzünden yeni boyun almak istemiyorum, şu an da eski standart boyun ile idare ediyorum.
Amoeba'ya mail atıp vidanın ölçülerini öğrenecektim ama adam akıllı bir site de bulamadım.
Var mı bir fikri olan, nereden bulabilirim ?
(vidanın baş kısmı ve pul hiç önemli değil. özel bir vida mı hiçbir bilgim yok, bana göre normal bir vida. ama bisikletçi metrik değil, özel bir vida gibi bir şey söyledi.)
12106 dosyayı görüntüle
12107 dosyayı görüntüle