Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Amoeba marka bisiklet hakkında sorular ve cevaplar

Scudo
Kewser arkadaşımız kim.

@fletcher

Neyse gelince tanışırız inşallah

Arkadaş harika bir noktaya parmak basmış :D .. ben yeni olduğumdan sormaya utanıyodum meğer kullanıcılarıda bilmiyomuş :) sormaktan utandığım için kendimden utanıyorum :( .. Teşekkürler herkese :)

ankarada coratech--sedona-- bide yaşlı amcamulusa doğru gidiyodu kimlerdi acaba ?????

Amoiba diye okuyordum ben. Şimdi Fatih'in Amiiba diye okunur demesini araştırdım, doğru söylüyor san ki :)

Merhaba, arkadaslar sizce ilk bakımı ne kadar süre sonra yaptirmalıyım veya neye göre yaptırmalıyım?

şuan icin ufak tefek problemlerim mevcut. ( alalı 5 gün oldu ) vites geçişleri ve sekiz çizme olayı birazcık :)

sorunları biraz detaylı açarsan, belki kendin yapabileceğin şeyler için yardımcı olabiliriz.

bisiklet yeniyse bunlar normal jant akordunun bozulması vites ayarlarında bozukluk gibi,ilk ayarını servisine götürüp yaptırırsan sorunun düzelir,jant telleri oturma yapmıştır...

bakıma bi götürülmeli bence bike ilk alındığında

@shaq

ilk aldığında bakıma götürülmez aradan 1 hafta felan geçmeli,sen bindikçe jant teller yerine oturacak,ondan sonra bakım yapınca bir dahada bozulmayacak...

peki garanti belgesinin içinde ücretsiz bakım kuponu diye bir şey var, bu gercekmidir :) yani götürdügümde ilk bakıma ücret almıyacaklarmı akor ayarlari vs. gibi işlemler için

@Supi
ya onlara hiç gerek yok direk gitceksin ben bisikleti aldım diyceksin bakıma getirdim onlarda ayarlarını yapcaklar ben 100 km olunca gitmiştim 1 hafta sonra filan sonra birde 1 ay sonra gel demişlerdi öle bir gün sen biskletini adlığın günordayım ama onu parça alamka için gelmiştim alyanım yok diye göbeği sıktırmıştım.he showroomuna gitme ortoköyddeki diğer dükkana git.orda bakım yaparlar ii gecelr

Geri