Hala 2006 Amoeba'lar var piyasada ve internet sitesinde. 2007'i bitecek hala yok yeni bir şey. Bir duyumu olan var mı? Ya da konu hakkında açıklama yapacak bir yetkili.
Scud ta bi yenilik var sanırım (sitede sol üstte) .. 9300gr - 3900$ .. Amoeba bana çekici geliyor ama 2 tane modelle de bisikletçilikte pek güven oturtamıyolar gibi gibi..
ilk aldığında bakıma götürülmez aradan 1 hafta felan geçmeli,sen bindikçe jant teller yerine oturacak,ondan sonra bakım yapınca bir dahada bozulmayacak...
peki garanti belgesinin içinde ücretsiz bakım kuponu diye bir şey var, bu gercekmidir yani götürdügümde ilk bakıma ücret almıyacaklarmı akor ayarlari vs. gibi işlemler için
@Supi
ya onlara hiç gerek yok direk gitceksin ben bisikleti aldım diyceksin bakıma getirdim onlarda ayarlarını yapcaklar ben 100 km olunca gitmiştim 1 hafta sonra filan sonra birde 1 ay sonra gel demişlerdi öle bir gün sen biskletini adlığın günordayım ama onu parça alamka için gelmiştim alyanım yok diye göbeği sıktırmıştım.he showroomuna gitme ortoköyddeki diğer dükkana git.orda bakım yaparlar ii gecelr