Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Anadolu yakası 28 km non stop kış idmanları başlıyor...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
A

Anonim

Silinmiş hesap
Etap,
Göçbeyli - bıçkıdere,
Hareket bostancı nero kafe,
42 km idman yerine bisiklet ile gidiş yavaş tempo,
28 km durmadan basılacak etap,göçbeyli- bıçkıdere - göçbeyli
Arasıdır,sert eğimler,
Disiplin ilk 14 km durma yok,şile tabelası finiş resim çekme molası
3-4 dakika aynı yerden dönüş
Eski rekor
Ilk 14 km ,41 dakika makara
Dönüş 14 km ,46 dakika,
Īlgilenenlerin dikkatine sunulur

Durmak yok pedallamaya devam,
Idman sonrası 42 km eve dönüş,
Toplama 112 km

Ben yarışlara katılacağım diyenler,buyrun size baba etap,burada idman yaparak 2016 gran fondo ikinciliğini ve 2017 gran fondo birinciliğini bu etaba borçluyum

(link)

Geçen pazar sabahtan yağan yağmur nedeni ile idman yapılamamıştır,malum pazarları ne hikmetse hava bozar,bütün kış boyunca bu etap revaçta olacaktır, Bu pazar,son dakka gol yemez isek etapta olacağım,bu konuya kesin geliyorum diye mesaj atan olur ise,onları bostancı nero kafede bekleyeceğim.düz yol idmanı olmayacaktır 28 km eğimli etapta pedal kesmeden sürülecektir.

ilgilenenlerin dikkatine sunulur

136658 dosyayı görüntüle

Düldül sabırsızlanıyor

Scudo
Bostancı neroda kacta buluşuyorsunuz?

@karanfill

Hava durumuna göre saat 08.30 da bostancı nero kafede toplanma

(link)

Pazar yağmur ct idman

Kurallar

1- iç lastik pompa
2- kask
3- etabın bilinmesi gerekiyor ,aksi takdirde tempo yapılmayacağını belirtirim
4- bu konuya mesaj atacakların performans amaçlı olmaları gerekiyor
Bu konu yarışlara hazır olacaklar içindir,

(link)

Toplanma yeri

@karanfill
Berk evren
Bilal fidan boy,
Tolga çelebi
Konuya istanbuldan teşekkür eden dostlar, ct günü müsait olan var ise
Havanın durumuna göre saat 08.30 'da bostancı nero kafede ön buluşma olabilir,pazar yağmur gözükmektedir,performansı iyi olmayan olabilir ya da iyi olabilir,
önemli olan ben performans yapacağım ve yarışlara hazır olmak istiyorum diyenlerin burada toplanması,
Çetin dostum ıstanbul dışında idi,öyle hatırlıyorum, kerim eski kartepe takımdan olup onunda bursada olduğunu biliyorum

Bostancı çıkış, Bıçkıdere

Performansına güvenmeyenlerin konusu,bu konu temposu düşük olanlara aittir ve günceldir

(link)

28 km non stop idman yeri,gidiş ve dönüş aynı

Cumartesi kürek antrenmanım olduğu için bu hafta katılamayacağım. Performansıma güvenmeye başladığım zaman sizlere katılacağım.

Şimdiden iyi pedallamalar :)

• Beğen
Tepkiler: NKurtuldu
Pazar cok yuksek ihtimal yagmur var.

Etaplar,,,,,aralık ayı

30 km non stop yapılacaktır,ilgilenenlerin dikkatine sunulur,
Güzergah,
Bostancı nero kafe çıkış,kartaldan sanayi caddesinden tırmanış ,yakaciktan,aydos güney yoldan viaport son ,dönüş aynı olup sadece viaportta 3-4 dakika mola olacaktır,havanın durumuna göre etap yapılacaktır,,,dönüşte tempo olmayacaktır.

Üsküdar çevresinde oturan dostlar mtb yol farketmez,aşağıdaki etapta durmadan basılacaktır,ilgilenenlerin dikkatine sunulur aralık ayında bu etap hava durumuna bağlı olup pazar günü gerçekleştirilecektir,çıkış saati üsküdar motor iskeleden olup saat 10.00 'da olacaktır

17 aralık pazar
24 aralık pazar ,
Hava durumuna göre etaplar yapılacaktır

(link)

Dönüş aynı olacaktır,dönüşte tempo olmayacaktır

Göçbeyli. Bıçkıdere. Göçbeyli

Etap resimleri non stop yapılacak sert eğimler,,,,

138616 dosyayı görüntüle

138620 dosyayı görüntüle

138624 dosyayı görüntüle

138625 dosyayı görüntüle

138626 dosyayı görüntüle

(link)

Küçük bebek yokuşu alınacak,müsait bir günde,son derece 55 artıda 8 dakika idi,60 mastırda ne olacak bakalım,900 metre tırmanış ciddi bir eğim139808 dosyayı görüntüle

Saat kaç gibi cafe nero ya dönüyoruz. 14.30 da dershanem var ondan soruyorum... Ayrıca yaş dınırı var mı? 14 yaşındayım.

@Onur Dere

Onur Selam ,seninle buradan mesajlarak ikili çalışma yapabiliriz saat 10.00'da bostancı nero kafeye gelirsin kısa mesafe çalışacağız,

(link)

Yukarıya tıkla ,oraya gelecen,pazar günü,tabi ayın 17 sinde hava kötü yağmursuz ve rüzgarsız bir havada sahada olacağız,pompa olacak yanında ve iç lastik,lastiğin patlar ise ben hallederim,ayrıca lastiğin havası tam olacak ,kask takacaksin bunlar gerekli
En yakın yer olan veledromda ikili idman yapacağız

139824 dosyayı görüntüle

Veledromda 5 kez döneceğiz,önde sen olacaksın ve tempona ayar çekeceksin hızla başlamayacak ,son 5 'inci dönüşte atak yapacaksın,sayı 10 'a çıkartılacak daha sonra tabi.

(link)

Pazar ciddi rüzgar var,

valla kudret abi helal olsun herkese örnek ve yardımcı oluyorsun. benim işlerde hava durumuna bağlı oluyor o sebeble cumartesi çalışacağım yoksa gelme niyetim vardı. pazar günü yağmurda pedallamaya çalışacağız artık.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@srdrmrs

Serdar selam veledrom genç dostumuz için ideal ,düzde canavar olmak ,veledromda idman ile önemli ,ikili idman yaparak süratlerimizi yükseltmek önemli ,valla bu kış aylarında veledrom dönüşleri önemli,pazar çok kötü fırtına var zati en kızdığım noktada bu pazarları hep bozuk olur.

@Kudret Kurtcebe Çok teşekkür ederim. Bayağı antrenman planı çıkartmışsınız bana.

@Onur Dere

Onur ct ne yapıyorsun ?

(link)

Rüzgar 32 km yandan vuracak gerçi veledromda ikili çalışma olabilir ,rüzgar yandan vuracağı için ikili yan yana sürüş tekniği üzerinde idman yapabiliriz.

@Onur Dere

Ct günü işin yok ise kursun felan,ya da ders çalışmayacak isen saat 10.00 'da bostancı nero kafeye gel.yukarda goggle'a tıkla ,harita çıkacak karşına,velodroma gideceğiz ,pazar günü şiddetli rüzgar var ,senle anca velodram idmanı yapabiliriz

Birde aşağıdaki sorulara cevap verir isen sevinirim

1- avrupa yakadamı oturmaktasın ?
2- anadolu yakadamı oturmaktasın ?

Eğer avrupa yakada isen senin buraya gelmen zor,ayrıca sorumluluk kabul etmiyorum
Yaşın 14 olduğu için velinden izin kağıdı istemem gerekir,yanlız anne ve babandan izin alır isen sevinirim

Onur Dere

Yaşını büyütmüşsün,burda 21 yazıyor

@Kudret Kurtcebe İzin kağıdı filan neyse gerek yok kalsın. Sizi de yormayayım. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: serhataltay
@mert8753

Hafta içi ben müsaitim,yanlız yağmur artı sert rüzgarda risk var,birde mert bey konuyu açan kişi olarak bu konuda sadece performans sürüşlerini düzenlemek istiyorum,bu da 30 km durmadan basmaktır ,gezi anlayışında değilim

(link)

Etap budur,30 km durulmayacaktir dönüşte aynıdır tempo olmayacaktir

Bu konuya mesaj atacak yeni üye dostlar,

Bu konu tamamı ile performans bisiklet sürücülüğüdür
Bunun için geçmişten alt yapısı olanlar zati hazır sayılırlar
Olmayanlar ise onlar ile sadece veledromda hazırlık sürüşleri yapabiliriz,burda 5 veya 10 tur atarak dayanıklılık testlerimizi sınayabiliriz

Diğer yandan 2016-2017 gran fondo yarışlarına anadolu yakadan ve avrupa yakadan kimler katıldı ise bu konuya beklerim,öncelik gran fondo yarışlarına katılanlar olacaktır
ilgilenenlerin dikkatine sunarım.

@Kudret Kurtcebe Yokus durumu nedir bu etabin daha once katilmadim ona gore kesin katilip katilmayacagimi bildirmek iyi olur Kudret bey birde ortalamamiz ne olacak?

Tesekkurler.

@mert8753

Üsküdardan direk pollnez yolunda çok sert eğimler vardır, dönüşte yol aynıdır,
Ve gene sert eğimler,diğer 28 km durmadan basılacak etap daha zordur 17 eğimler
Burası göçbeyli bıçkıdere göçbeyli etabıdır,ayrıca gidiş gelişide var,
toplam km 112 'dir,üsküdar polinez üsküdar ise 64 km.
Temposu düşük olan dostlar ile buradan sadece veledrom idmanı yapabiliriz

Hafta içi haberleşerek veledromda çalışma yapabiliriz mert bey,buluşma yeri bostancı nero kafe saat 10.00 olur ,bu gün veledrom asfaltı ıslaktır.

(link)

10 km tırmanış hafta içi ve sonu evet eğimciler buraya

140335 dosyayı görüntüle

Eğimin adı
Feridun tezbaşaran eğimdir
Durmadan tırmanış telsiz eğim, sonu anlık 23,
Yukarda önde feridun arkada erol küçükbakırcı
78 uludağ yarısı,

(link)

Yolun son 2.3 km 'si

Anadolu yaka eğim 28.5

Kiptaştan telsiz eğime görüntüler burada

140336 dosyayı görüntüle 140336 dosyayı görüntüle

Kiptaşa doğru sert olan eğim ilerde telsiz daha sonra kışın ısınmanın tek adresi

140337 dosyayı görüntüle

18 şubat,pazar

Bostancı göçbeyli bostancı
Çıkış saati 10.00
Ilgilenenlerin dikkatine sunulur,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri