Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

and the winner is: Sedona 321 XL 2012

Hayırlı olsun güle güle kullanırsın artık, mat siyah bıktırmayan bir renk, tozu kiri de göstermiyor.

Scudo
:) Erdinç Kardeşim nasıl MTB'den sonra Bisikletin Performansını test ettinizmi?.Tekrar Hayırlı Olsun...

Hayırlı olsun Erdinç bey güle güle kullanın.

Hayırlı olsun, güle güle pedallayın. Firmanın telaffuz ettiği ilk rakam nedir bisikletiniz için?(Aldığınız fiyatı sormuyorum)...

Merhaba hayırlı olsun.
Benim de uzun araştırmalar sonucu seçimim sedona 321 olmuştu. Şimdi çok doğru bir karar verdiğimi hissediyorum.
Elciklerin ergonomisi konusunda bende problem yaşadım. Arıca beyaz kısımları hem bisiklet ile uyumsuz bir görüntü veriyor hem de çok çabuk kirleniyordu. Sonunda 30 TL'ye Velo marka gri-siyah barendli elcik aldım. Sanki bu model için tasarlanmış gibi çok yakıştı. Ergonomisinden de memnunum. Şu an Fotoğraf makinam tamirde olduğu için fotoğraflayamadım ama fikir vermesi açısından resmine şu linkten bakabilirsiniz.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=101852

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
Güle güle kullanın Erdinç Bey, tur makalelerinizi bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
321 e bagaj takılıyormu, varmı bildiğiniz link. bikaç delik var ama disk içinmi anlayamadım

@kaanduro

ilk gün 70 km kullandım... ellerim özellikle de serçe parmaklarımın uyuşması 24 saatte geçmedi?!? sele de pek rahatsızlık verdi ama onu değiştirdim... önceki bisikletimde de kullandığım ve Tchibo'dan aldığım jelli bir sele ile... bir Brooks almak istiyorum en kısa sürede

elcik konusunda acemiyim... araştırayım biraz hemen alacağım

Selam elcik ve sele konusunda rica etsem bana yardimci olabilirmisiniz bendede 321 var da

Geri