Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Android bisiklet uygulamaları

Huawei healt programını kullanabilirsiniz. Eğer akıllı saatiniz veya bilekliğiniz varsa nabız ritmi de dahil olmak üzere ortalama hız, mesafe ve süre takibini neredeyse kusursuz yerine getiriyor.

Scudo
@SeYaP hayır yok ben telefona indirilen uygulama olarak mesela ulysse speedometer varmış bu uygulama türünde en iyi uygulama hangisi demek istemiştim

Ulysse speedometer in arayüzü çok hoşuma gitti o uygulama nasıldır

Strava ve Mi Fit kullanıyorum. Mi fit daha doğru ölçüm yapıyor. Bilekliğiniz de varsa nabız vs çok daha iyi. Tavsiye ederim.

@Anonim akıllı bileklik veya saat yok sadece telefon üzerinden

Merhabalar ben uzun zamandır bisiklet programları bakıyorum anladığım kadarıyla strava runtastic ve endomondo en meşhur uygulamalar fakat benim amacım hızımı göstersin anlik ortalama Max olarak ücretsiz olsun yeter var mı öneriniz
urban biker kullanıyorum ve memnunum

G peak lite diye bir program var. Bu forumdan arkadaş uygulamayı yazdı. Ücretsiz ve ücretli versiyonları var. Diğer programlar gibi değil elbet ama kesinlikle işe yaramaz değil. O arkadaşa bu vesile ile tekrar teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Merhabalar ben uzun zamandır bisiklet programları bakıyorum anladığım kadarıyla strava runtastic ve endomondo en meşhur uygulamalar fakat benim amacım hızımı göstersin anlik ortalama Max olarak ücretsiz olsun yeter var mı öneriniz
(link)
Uzun süredir bunu kullanıyorum. Çok başarılı.
Ulysse speedometer in arayüzü çok hoşuma gitti o uygulama nasıldır
Otomobil için tasarlanmış. Sensor bağlayamaz, Strava'ya aktarım yapamazsınız.

Son düzenleme:
  • Beğen
Runkeeper kullanıyorum. Km başına ort. hız yükseklik (speed ,elevation) total kalori ,sürüş boyunca ortalama hız, aktivite toplam süresi ve tüm aktivitelerinizi kaydediyor. Harita üzerinde çizgi grafiği olarak size gösteriyor. İnternet olmasa da sorun yapmıyor GPS kullanıyor. Açık alana çıkınca uygulamanın GPS bulmasını bekleyip çalıştırıyorum.

• Beğen
Strava'yı çok duydum ama Premium olmadan çok boş bir uygulama olduğunu duydum. Ayrıca LG telefon kullanıyorsanız LG Healt'ı deneyebilirsiniz. Tabi çok iyi bir uygulama gibi gözükmüyordu indirdiğimde.

• Muhteşem
Strava'yı çok duydum ama Premium olmadan çok boş bir uygulama olduğunu duydum. Ayrıca LG telefon kullanıyorsanız LG Healt'ı deneyebilirsiniz. Tabi çok iyi bir uygulama gibi gözükmüyordu indirdiğimde.
Hele son güncellemelerden sonra, sıra takibi, haritada yol çizme gibi özelliklerde ücretli sınıfına girdi.😒 İyice bezdirdi, benzeri iyi bir uygulama bulsam terk edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Geronix
İnternette Komoot uygulamasının baya iyi olduğu söylenmiş, indirdim yarın deneyeceğim. Rota oluşturma (offline kullanım için de kaydedilebiliyor) ,eğim ,zorluk gibi seçenekler de var. Aynı zamanda bisiklet üstünde sesli navigasyon da sunuyormuş.

@hauy güzel bir uygulama gibi duruyor. Denedikten sonra değerlendirebilir misiniz tavsiye ederseniz bende kullanırım

@sprinTürk Tabi ,elimden geldiğince bir değerlendirmeye çalışırım.

Rota için Google haritalar da işinize yarayacaktır. Bilgisayarda rota oluşturup cihaza gönder diyorum telefonuma geliyor ve sürüş sırasında açıyorum sorunsuz kullanıyorum Google haritalar ve navigasyonu. Rotamı izleyip verileri değerlendirmek için Strava ama daha çok mi fit kullanıyorum. Aynı zamanda gittiğim mesafe ve anlık verilerim için km sayacı kullanıyorum.

Sabahki çok kısa sürüşte Komoot uygulamasını denedim ,aynı zamanda Strava da açıktı. Artılar eksiler:
Komoot : 1) Gerçek sürüş zamanımı daha iyi ölçtü (yani uygulamayı açtım kaskımı giyene kadar sürüş yok vs o zamanları sürüşe almadı ,bu iyi bir şey)
2) Ortalama hızımı daha iyi ölçtü
3)Haritası üzerinden geçtiğim yolları daha iyi çizdi
4) Toplam aldığım kilometreyi daha iyi ölçtü
(-) 5) Max yükseltiyi ve iniş çıkışı eksik ölçtü
(-) 6)Max hızı göremedim.
Sürüş sonunda seçenekler var bunu rota olarak kaydet ya da benzer özellikte rota oluştur gibisinden bu da iyi .Ayrıca uygulamadan direk gpx dosyası indirilebiliyor.
Ve sürüş rotanıza Highlight oluşturun tarzı bir buton var anladığım kadarıyla bu, sürüş esnasında hoşunuza giden ve başka kişilerin de görmesi ya da deneyimlemesi gereken yerler ve anlar demek.

Strava : 1)Sürüş zamanımı eksik ölçtü 2)Ortalama hızımı eksik ölçtü 3)Aldığım yolu kilometreyi eksik ölçtü 4)Haritası üzerinde çizdiği yolda saçmaladı kafasından dümdüz çizgi çekmiş halbuki ben aşağı sapıp evime gitmiştim ona kalsa ben başka yerde sürüşü sonlandırmış oluyorum :koptum:

2'sinin verilerini bir de 3. bir uygulama olarak Relive ile kıyasladım ,yükselti meselesini saymazsak Komoot ile uyuştular . Fakat Relive 1.maddede bahsettiğim daha sürmeye başlamadanki süreyi de hesaba katıyor.

Son düzenleme:
Strava iyice paragöz olmuş. Komoot'u inididim bakalım Allah'a emanet arka attırıcılı ve kırık dişlilere sahip bisikletimle ne kadar düzgün çalıştığını deneyeceğim.

Geri