Herkese merhaba son zamanlar da fark ettim ki forum da anime severler bulunmakta bu yüzden burada beğendiğimiz bizi motive eden anime müzik videoları yani AMV'leri paylaşabiliriz. Bisiklet forumunda olduğumuz için örnek olması bir kaç tane yowamushi pedal amw ekledim.
@Mehmet Alay Merhaba abi öncelikle şunu düzeltmek istiyorum anime tavsiye için değil de anime müzik videoları için oluşturulmuş bir konu videoyu izledim ilgi çekici bir şeye benziyor bakacağım ona öneri için teşekkürler.
En sevdiğim animelerden biridir ama sonu çok boktan izleyince anlarsınız
Anime sevgimde bundan geliyor ilk izlediğim anime bu temmuz 3. sezon geliyor
Bu da laf atanın evine haydarla ziyarette bulunduğum favori animem
Ek olarak sondaki animeden (GATE) gaz alıp önceden girdiğim hikaye/roman yazma işine tekrar girdim öyle böyle değil çatışma sahneleride muazzam
(DİP NOT= İtamı salağın önde gideni )
Milliyetçilik damarıma bastın. Bu tarz gavur ürünü çizgi filmlere yönelirsen bizim film endüstrimiz gelişmeyecek. Sana önerim keloğlan gibi animasyonlara başlaman. Gerek kurgu gerekse hikaye açısından daha doyurucu. Ayrıca kendi öz ve milli karakterimiz. Kesinlikle öneriyorum.
Abi Türkler dizi/film sektöründe hiç iyi değil bana göre hele böle bişi çıkartırlarsa olacak senaryoyu yazayım=
1. Bölüm= Türkiyeye abd vb. ülkeler tarafından ultimatom verilir ve Türkiye kankalarıyla bölümün sonunda bir füze gövdesinde görünür.
2. Bölüm= Türkiye kim var kim yok atar yapan herkese 'abi bana bi tane nükleer füze' mantığında füze atar.
Sonuç bu olur demedi deme
@senegallimurro ehuehuehuehueheuhuehueheuhe
Şaka maka bi yana gerçekten animeler gayet güzel bazılarında +18 ama olsun bizdde yöntem var (admin görmez inş) üstelik bu attıklarım bana göre sektördeki en iyiler (naruto hariç asla izlemedim izlememde bi sezon animeyi bi günde bitiren kardeşim bütün narutoyu 2 haftada bitirdi çok uzun ve kurgusu biraz zor anlaşılıyor)
@Fire Blade TR Bak bu konuda sana katılamam. Konusu derin düşünülmeyecek basit nedenli animedir one piece daha da uzun ona ne diyorsun narutonun toplam bölümleri 720 one piece 842den devam ediyor akame ga kill kötü bitti gerçi gate hevesim olduğunda tekrar izleyeceğim animelerdendir 3-5kez izledim de zaten snk izlemedim izlemeyeceğimde