Scudo Sports

Anka Bicycle Team™

Scudo
merhaba arkadaşlar anka nın sitesini bulamadım bu arada hangi günler nerede buluşuyorsunuz ?

arkadaşlar meraba,bisiklete yeni başlayacağım ve dün erdoğanlarda son sedona 341 D yi ayırttırdım.bugün alacağım ama hala içimde bi acaba mı var.o paraya o donanımda baska markada bisiklet bulmam imkansız ama hem erdoğanlar hakkında okuduklarım,hem de sedonanın hakkında nadiren olumsuz yorumlar kafamı kurcalıyor.deneyimli arkadaşlar fikriniz nedir.bugün gidip alayımmı? 1200 tl 12 taksit yapılıyor

ARKADASLAR SINCAN MERKEZDE BANLIYO DURAGININ ARKASINDA ALNIACIKLARIN KARSISINDA BIR TANE DANDIK BISIKLETCI VAR TAM BIR HAYVAN 5 KR VERMEYIN OLUR DA YOLUNUZ DUSERSE.5SN KONUSTUM ADAMLA OLDURUCEKTIM NERDEYSE

Bu arada arkadaslar Sincan'da oturuyorum Eryaman-Etimesgut vs oturan arkadaslarla tanismak isterim. 0545 660 13 05

Merhaba arkadaşlar Ankara - Yaşamkent' ten tur arkadaşları arıyorum. Eskişehir ve Konya için hafta sonu gezileri düşünüyorum. İlgilileri bekliyorum...

Hocam salcano mtb kullanıyorum eğer kabul ederseniz turlarınıza katılmak isterim

Geri