@Cem Eren
Sizin anlattığınız yoldan gittim. Aynen dediğiniz gibi Keçiören-Pursaklar yolu yaklaşık 2-3 km sanırım yaklaşık %10 eğimli ve dar bence. Ayrıca yoldan ağır taşıtlar yüksek süratlerde geçiyorlar. Trafik anlamında da bayağı yoğundu açıkcası. Çok çok dikkat etmek gerekir diye düşündüm böyle bir yolda ne de olsa bildiğiniz otoyol...
Açıkcası böyle bir yoldan bisikletle geçmek oldukça çılgınca diye düşündüm ve tırsmadım değil. Dediğim gibi tecrübesizim.
Sizler nasıl geçiyorsunuz böyle yollardan, tehlikeli değil mi? Nasıl önlemler alıyorsunuz?
Ayrıca İrfan Başbuğ caddesinin sonunca bir pastanede bi şeyler yerken Çubuk Barajını önerdiler, hem daha kısa dediler iyisi mi oraya gidelim dedik, yalnız Baraja girişte kapatılmış, ordaki güvenlikler bi alemdi doğrusu. Nerden geliyosunuz dediler, arkadaş şakasına "Balıkesirden geliyoruz" diyince. Güvenlik görevlisinin tepkisi "Vaallaaaaaaha mı ? Geçin içerde duş alın, tuvaleti kullanın " şeklinde olunca gülmeden edemedik.
Dönerkende yolda polis amca hırsızdı sanırım, onu kovalıyordu meraktan bizde takip edelim dedik, tam polis amca genci yakaladı ki, bi baktık benim arka teker patlamış, oturduk onu tamir ettik falan filan derken işin özü etabı tamamlayamadık.
Bi daha ki sefere tamamlamak isterdik ancak o otoyola çıkabileceğimizi düşünmüyoruz.
Bu yazıyı belki birileri faydalanır diye yazdım. Selamlar..