Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ankara freeride-downhill

Scudo
Arkadaşlar herkese selam yeni bir video çekimine yakında başlıyorum. Elimde Canon 7D var ve Canon (EF-S 18-135mm / EF-S 10-18mm / EF 70-300mm) lenslerine ihtiyacım var bu konuda yardım edebilecek arkadaşlar mesaj atabilirse çok memnun olurum :) Bir önceki video'm aşağıda iyi seyirler:)

Burak abi çok şekil olmuş . Bende böyle şeylere heves ediyorum 13 yaşındayım bianchi tourin 730 um var şehir bisikleti ne yapmamı önerirsin sen nasıl başladın.

Zalımsın burak reis:p:krsn:

• Beğen
Tepkiler: Burak uzun
@Burak uzun Bos konu basliklari argolu icerikler arasında sizin gibi faideli icerik saglayan arkadaslari gipta ile izliyorum.harikasiniz Burak bey :rolleyes:

@ramotek teşekkürler elimden geldiğince bişeyler yapıp paylaşıyorum :)

İçin için kıskandım resmeeennnn :aglyrmngaa: Aga bu nedir? Hayaller bu ya.Kazasız sürün nazara gelmeyin.

Zira nazar değdirebilirim :snzdglsn:

@Altın Sikke çok emek harcamadan yapılması mumkun olmayan spor :) saglam nazara gelıyorum ara ara :kötü:

Çok keyifli çok farklı ve çok riskli bir spor, cidden insan baktıkça imreniyor :D Freeride ile fotoğrafçılık birleşince zaten neler ortaya konuluyor hepimiz biliyoruz. Kolay gelsin :) Ayrıca kısa videolardaki şarkı seçimleri de çok sağlam :D Şu videodaki parçayı sormadan edemem;
(link)

@Burak uzun

Tebrikler ve emeğin için teşekkürler Burak. Mükemmel paylaşım. Devamını bekliyoruz. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Burak uzun
Geri