@Melih Çolak videonun sonundaki çok ciddi bir kazaydı fullface olmasına rağmen çeneme dikiş attılar yanlış düşşeydim kırık muhtemeldi.. Onun dışında çakıldığım oluyo yere hareket denerken gerisi ufak tefek
@Burak uzun demo hakkında düşüncelerini paylaşabilir misin abi demo 8 II almayı düşünüyorum ancak 27.5 fiyatı çok yüksek 26da şimdilik karar kıldım napmamı önerirsin?
@Burak uzun
Yardıma yaşlı adamları çağırırsanız benim gibi, elinize ayağınıza dolaşır üstüne bir de kendimizi sakatlarız ama yine siz bilirsiniz . Bu arada haftasonu Cumartesi Eymir içinde dolaşmayı düşünüyoruz, siz ne zaman Eymir' de çalışacaksınız?
@melih parlak süper bi bisiklet fakat öncesinde bisiklet tekniğini iyi bildiğin başka bi bisikleti eskıtmıs olman ıyı olur cunku pahalı alet oldurmeye gerek yok
Bisiklet eksitme konusunda sorunum yok abi xcyle başladım sonra enduroya geçtim 6 yıl oldu başlayalı elimde 29 var ama boy ve ağırlık olarak yetersiz kalıyorum ya da en azından öyle hissettiriyor boyum 1.68 falan hakimiyet açısından teknik arazilerde sorun yaşıyorum ağırlık merkezi yüksekte kalınca denge sorunu oluyor özellikle kayalık patikalarda, rüyalarıma giriyor artık 27.5 lar geçmek istiyorum bir buçuk aydır kara kara neye geçeceğime karar veremedim o parayı verirken acımam ama alabileceğimin en iyisini almak istiyorum almışken içimde kuşku kalmasın giantla specialized arasında gidip gelme var hala
@melih parlak elbette specialized alman daha iyi olcak ama ondan once street teknıgını gelıstırmen daha mantıklı mesela bunny whıp ya da yuksekten atlama bunları demoyla ogrenemezsın cunku
@Burak uzun ne yapmamı önerirsin burak abi freeride bi yana daha çok downhill tarzı sürüş amacım var dağda bulduğum teknik patikaları küreği alıp düzenliyorum kendi çabamla street için alan da yok buralarda pek ama teknik olarak da sıfır değilim olmazsa downhillin yanına bir tane bmx-dirt jump alabilirim
@melih parlak dirtjump pahalı olur bmx al wtp trust kullandımda onerırım sonra ondankı teknıklerı dh a aktarırsın tabı dh ıle ucmak atlamak ıstıyosan baya yardımcı olur cesaret konusunda da
Peki abi sağol yardımın için bmx şart oldu öyleyse bu arada uludağa yazın gittiğiniz oluyor mu katılmak isterim ben de videolarınızı izledim keyifli patikalar oldukça