Scudo Sports

Ankara freeride-downhill

Scudo
@Burak uzun bi şey daha soracağım sedona 751 bisiklet ile ufak atlayışlar yapıyorum ön maşalı sadece, 2.4 lastik alsam kadroya uyarmı lastikler

@Muhammet Ali Bulut
Uymaz hocam, standart jant çemberleri maksimum 2.25 lastikleri destekliyor. Elbette 2,50 lastik de takabilirsiniz ama jant çemberinin eni yetmeyeceği için, dış lastiğin basınçtan dolayı çemberdem çıkması ihtimali oluşur (Kesin çıkar demiyorum)
Trail için olan çemberlerden ya da jant setinden alırsanız 2,40'a kadar, DH çemberi alırsanız da 2,60'a kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz.

http://s6.postimg.org/rwy996cht/IMG_20160501_141145.jpg

En iyi kafa freeride downhill kafası, ne trafik derdi var ne de kalabalık sorunsalı... :ssrtcbya:

@Anonim
hahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahaha :D :D :D :D :D Doğru söze ne denir :)

@directedby
Eyvallah hocam. İşin Koruma Tarafı Tüm Donanımlardan Daha Önemli. Biraz da Şova Giriyor Sanırım :) Ama 110 Km/s Bazen Daha Üstü Hızlarla İniyoruz. O Hızlarda Koruma Ekipmanları Tam Olmazsa Sonucu Acı Olabilir :)
Vücudumdaki Çürük ve Yaralardan Biliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: directedby
Icinde bulundugum bir video olarak guzel olduğunun garantisini veriyorum [emoji3]
@Burak uzun

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Burak uzun
Çok başarılı, fotograflarda süper bi bakayım diye girmiştim konuya 14 sayfayı bitirdim :)

Burak bey biz de böyle vidyo atabiliyor muyuz acaba :D

• Beğen
Tepkiler: Burak uzun
Geri