Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ankara-Gürcistan-Ermenistan-İran seyahati

@deserthawk Birkaç sene önce, Marand yakınlarında çadır kuran turist bir kadına 2 kişi tecavüz etmiş. Olaydan 4-5 saat sonra tecavüzcülerden birini, 1 saat sonra da diğerini bulup o gün asmışlar. İran'ın istihbaratı çok kuvvetli; ülkedeki her şeyden çok kolay haber alıyorlar ve kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@can onur hocam avrupa yazılarınızı da zevkle okumuştum, bu da harika olmuş. şimdilik benim hayallerimin yetmediği yere siz bisikletle gidiyorsunuz, çok gıpta ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: can onur
@can onur
Bana söylenen ciddi miktarda sivil polis olduğu.Gece yarisi sokakta bayanlar dolaşıyordu ve kimse bir şey yapamıyordu çünkü öttürürler adamı anında

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam tebrikler... Blog sayfanizdan tüm ayrıntıları okumak için sabırsızlanıyorum... :harika:

• Beğen
Teşekkürler @M.Ozkul Ankara-Batum arasını yazdım, yakında Gürcistan ve Ermenistan, daha sonra da İran yazısını yayınlayacağım. Bu arada, geçen sene yaptığım Alp Dağları gezisini de okuyabilirsiniz.
Sevgiler...

@deserthawk Ne kadar doğru, bilmiyorum ama 4 kişiden birinin istihbarata bilgi verdiği söyleniyor. Doğru olmasa bile, korkutmaya yeterli.

@Kurtuluş E. Çok doğru bir söz söyledin Kurtuluş. Bütün olay hayal etmek. Hayalperest olmadan hayal kurmak en doğru yol bence. Zaman içinde, sınırlarını görüp yapabileceklerinin hayalini kurduğunda, çok güzel seyahatler yapacağına inanıyorum.
Görüşmek üzere.

Can Onur ve tanıdığım 3-5 adam daha. Hepsi bu. Milyonlarca sahte kahraman arasında ihtiyacımız olan gercek bisiklet efsaneleri .
İnsallah bir gün karşılaşmak nasip olur :)

• Beğen
@can onur

Tebrikler harika bir macera harika bir rota, fotoğraflara bakarken resmen heyecanlandım... Ankara'ya sağ salim ve hep güzel anılarla dönmeniz dileğiyle...

Bundan sonraki turlarınızdan birinde yanınıza arkadaş ararsanız lütfen haberleşelim.

Selamlar...

:)

• Beğen
Sevgili @Soner Közen, güzel sözlerin duygulandırdı beni. Çok teşekkür ederim. Bir gün muhakkak karşılaşacağız.

@ilkerarslan Çok teşekkürler İlker. Neden olmasın? Sevgiler, selamlar...

@Tolga Kuş Teşekkürler Tolga. Gerçekten de çok keyifliydi. Bittiği için üzgünüm.

• Beğen
Söylenecek kelime bulamadığım için sadece mükemmel diyorum.

• Beğen
İnstagramdan takip ediyorum çok güzel yerler

• Beğen
@recep24ank Teşekkürler Recep. Coğrafi olarak da çok güzel bir güzergâh. Zaman içinde fotoğrafları yayınlayacağım.

• Beğen
@can onur balkanlara doğru yola çıkıyorum iki gün sonra,yazılarını okuyup yapabilirim ya dedim,yabacı dilim yok,çok az param var,oldu işte,teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
HArika bir rota. Sayfanızdan ayrıntıları okumaya gidiyorum, kalın sağlıcakla...

Guzel bir tur olmuş.Ayağına sağlık.Siteye bakıcam devamı için.25.güne kadar var burada.
Toplamda kaç gün sürdü tur.

• Beğen
Oncelikle gecmis olsun cunku o pasaportla azerbaycana gitme hayaliniz varsa suya dustu ermenistan kasesi olana vize vermiyor azerbaycan.

Geri