Scudo Sports

Ankara-pusaklar Yol YariŞi FotoĞraflari 18.05.2009

8 dk,Bülent abinin dediği gibi ne olduğu belli olmayan bir yarış türü

Scudo
Çok amatör bi yarış organizasyonu gibi duruyor umarım daha çok sayıda ciddi yol yarışı organize edilirde sporun hak ettiği yerlere tr de de ulaşırız

@bulent_atlas

geçen sene antres in önündeki yarışta ferhat saka yı mtb bisikletle berkayla ben geçmiştik...Bu da bilginize...

@lussman

çift çekirdekli 150 kadanslık turbo motor ben veya berkay olabiliriz.... neden olmasın...Beygirden farkımız ne...

• Beğen
Tepkiler: lussman
@heng

O yarışta sende Sefa dan tur yemiş olabilirsin sanırım...

@heng

Vay be ;beni geçtiğiniz için bende hala onun için çok üzülüyordum çalışıyorum antrenman yapıyorum inşallah bir gün sizi geçebilirim...

Unutmadan yukardaki msjlarımın birinde kendine beni rakip görenleri ctesi ve pazar günkü yol yarışlarına davet etmiştim..

ismailde herhalde şaşırdı aynı kategoride olmamamıza rağmen beni geçmiş tur bindirmiş beni parkurdan silmiş hiç umrumda değil ...

Dediğim gibi gücü yeten gelsin ...

Not:Turla yol bir değildir...

@lussman

sefa beni son 10 metre de yakalayıp tur bindirdi...Bırak da olsun o kadar ferhat abi dağ ile yol bir değil... bir de sefa ile ismail bir değil...

sefa daki bisiklet bende olsun bir de sefa kadar kondüsyonum olsun belki sefa ile aynı turda girmiş oluruz...

Bugün aldığım bir habere göre Bülent abi, Ferhat abiyi ilk yarışta ~5dk farkla ikinci yarışta da bir kaç yüz metre ile geride bırakıp ilk grupta yer almış :) Kendisini ilk yarışında böyle bir performans sergilediği için tebrik ediyorum. Umarım devamı gelir..

valla benide tebrik etmeniz lazım bülent abiye bağıracam diye sesim kısılsı gerek yol yarışında gerek kriteryumda

Sevgili Bülent Atlas kardeşimi buradan herkesin önünde yürekten tebrik ediyorum gerçekten nevşehir yol yarışlarının iki gününde de çok başarılı bir grafik çizerek iki yarıştada aramızda olan rekabetin neticesinde beni geçti ...
İlk günkü yarışta 5 dk lık bir farkla ön grupla bitirdi .İkinci günkü kriteryum yarışındada 1 dk lık bir farkla beni geçti ...

Kendisine gösterdiği özenden ve başarıdan ve centilmenlikten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum...

Başka yarışlarda görüşmek dileğiyle....

Bilgilerinize..

Ferhat SAKA

Ferhat abi bende seni centilmenliğin için kutluyorum ancak fark 5dk değil 15dakikaymış :) Sonuçları yeni inceleme fırsatım oldu.. Neyse umarım daha çok antreman yaparsında bizde aranızdaki bu tatlı rekabeti zevkle izlemeye devam ederiz...

• Beğen
Tepkiler: lussman
@lussman
Gözlerimi yaşarttın Ferhat ya. Valla bak utandım şimdi. Seninle rekabet keyifli oluyordu. Şöyle biraz kassan da keyife devam etsek... Ben antrenmanlara aynen devam ediyorum. Senin geçmişden gelen gücünde var. Biraz çalışsan son düzlüğe birlikte gireriz.

• Beğen
Tepkiler: heng ve lussman
Geri