Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ankara Yollarına Çıkan En Son Fixed

Scudo
@G-trek

Geri geri gitme konusunda bir tiyo vereyim size.

Boş bir alanda , ön frene kesinlikle dokunmadan olduğunuz yerde durmayı deneyin ,

Fixed bisikletlerdeki en önemli şey dengedir , doğru denge sonrası geri geri gidebilecek duruma gelirsiniz.

Örnek veriyorum ; Kırmızı ışık yandı ve yavaşlamaya başladınız , durduğunuzda ayağınızı yere koymamaya çalışın aynakolu yere paralel tutarak.

Bir öneri daha , gerçi siz benim gibi tamamen frensiz kullanmıyorsunuz ama , yine de yolda giderken her zaman en uzağı görmeye çalışın.

İstanbul trafiği ile karşılaştırılamaz ayrı konu ;

İyi eğlenceler diliyorum tekrar ,

Gökhan,
yazdıkların için teşekkür ederim..açıkçası şehiriçi kullanımını umursamıyorum.
Örneğin birlikte çıktığımız güzergahta bu bisikletle 800 ile 1000km yaptığında ...yol bisikletine geçtiğinde, kendi performansın açısından ne tür bir izlenimin olacak ?
Elimde bilgiler var ama senin vereceğin bilgiler benim için çok önemli....
Hava bir ısınsın..bende sabırsızlanıyorum...çünkü bu yıl daha çok yol bisikletime binmeyi düşünüyorum...
Selamlar..

çok estetik bir bisiklet olmuş

@Selçuk Çilek

Açıkcası bunu bende merak ediyorum. Deneyip göreceğiz.
Ayrıca dik rampaları eldeki tek endeksle (52/18'e denk) zorlamanın performans artırıcı yönde etkisinin olacağı makum. Bunun yanında kaslara aşırı yüklenmenin vereceği olumsuz bir etlide olabilir mi bilmiyorum.

bu tip bisikletler tarz yansıtmak için bence. Şehir içinde güzel. Spor amaçlı olarak kullandığınızda pek verim alamazsınız herhalde.

Bu bisikletlerin ilk çıkışları amaca yönelik yapılan bisikletlerdi. Fazla dişli kombinasyonuna ihtiyaç duyulmayan şehir içi sürüşler için.
Daha sonraları zevkler işin içine girdi. Sonrasında ise akılalmaz çeşitliliğe ulaştı.

Hem tarz, hem sadelik, hemde ulaşım hepsi bir arada.

"Basit Mükemmeldir"

• Beğen
Tepkiler: tatata
Çok güzel, çok güzel... Güle güle kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: GokhanAK
Ne diyim, çok güzel olmuş, güle güle kullanın.:)

Birilerinin bunun gibi çizgi dışı bisikletler hazırladığını görmek gerçekten çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: hakano
@Mustafa İçdağ

Sadece görünüşü ile çizgidışı olmamakla beraber sürüş tarzı ile de sıradışı bu tarz bisikletlkerden şehir sokaklarında daha iyilierini görmek benide çok mutlu edecek.

Muhteşem bir çalışma..
Ellerinize sağlık..
Resimler süper..Dediğiniz gibi kendine özgü sürüşünü de çok merak ediyorum.SDS ye hangi zamanlarda uğruyorsunuz?Yakından görme şansımız ne kadar acaba?Takip edebildiğim kadar (link) da hiç Türk bisikleti yok.(Yanılıyorsam özür dilerim)Sizinki de oraya çok yakışır.
saygılar

• Beğen
(link)

yukarıdaki tuna pase'nin bisikleti.

ayrıca aşağıdaki de halil uygun'un bisikleti.

(link)

bu arada, gökhan bey, elinize sağlık.

@nikanam

su an bisikletimin yani halini henuz galery e gondermemis olsam da
eski hali yukarida ki link
fixedgear gallery deyim yani:)
ayrica yollarda mumkun oldugunca

Gerçekten çok güzel çok zevkli bi fixed olmuş. bakmaya doyamadım...

gökhan bey parçları nerden sipariş verdiniz öğrenebilir miyim? kargoda vs herhangi sorunla karşılaştınız mı? en kısa zamanda benim de böle fixed toplama hayalim var kendi bisikletime pek güvenemiyorm genelde ss kullanıyorm çelik yada cromoly bi kadro arayışm devam etmekte

bikaç aya kalmaz da ankaradayım birlikte turlarız inşallah

@fixie

Bu bisiklet değişik kıtalardan gelen parçalarla meydana çıktı demek abartı olmayacak sanırım.
Göbekler, Diacompe fren kolu, arka dişli ve ayna kol Amerika'dan bir Heris Cycle'dan arkadaşın adresine sipriş verdim ve yanında getirdi.
Syntec gidon, Tektro ön fren ve Brooks sele İngiltere'den. Sele CSR'dan kargoyla geldi. Diğerleri elden.
Lastikleri Avusturya'dan elden ulaştı.
Çemberleri İzmir'den
Kadroyu Ankara'dan aldım.

Boyun 1.90'ların üzerinde ise çok güzel eşi bulunmaz bir cromoly kadro var. Tabi uyarsa...

Görüşmek dileği ile

Gökhan

Harika, estetik ve sadelik bir arada. Detaylı resimler için ayrıca teşkkürler. Güle güle kullanın.

• Beğen
Geri