Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ankara'da Bisiklet Sürmek

Hadi erkek sürücüler sıkıştırınca öküz diyorum da kadın sürücüler de sıkıştırıyor onlara ne diyeceğimi bulamıyorum.
Bizim milletimize bisiklet yolu falan fayda etmez. Adamlar kaldırıma çıkıyor bisiklet yolu olsa ne olacak ki.

Scudo
Ankara'da bisiklet sürmek zor. İnşallah bisiklet yolları yaparlarda 8 şeritli yol yapacaklarına en azından sağlıklı bir şekilde bisikletimizi süreriz.

Eskişehir yolu hacettepe istikameti üzerinde işime bisiklet ile gitmek istiyorum umarım o günleri görebilirim. Ama Bilkent şehir hastanesi devreye girdiği zaman o trafik nasıl olacak çok merak ediyorum

• Beğen
Tepkiler: MuratCan59
köpülü kavsak battı cıktı mantığı devam ettiği sürece bisiklet yolları ankara için hayal olacak..4 sene kocaelinde her işimi bisikletle halletmiş birisi olarak...Ankarada hiçbir işimi halledemiyorum..Söz verilmiş yollar bile sanırım yapılmadı..Milli kütüphaneden eskişehir yolu ordan sehir hastanesine bağlanacak deniyordu söylendiği gibi lafta kaldı..

• Beğen
Tepkiler: catma ve alpyas
Milletin hakkını gasp etmeyin diyecekler falan var ama Altındağ-Keçiören civarında kaldırıma çıkmaya “mecbursunuz”.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Yani kesinlikle siyaaset yapmak değil amacım ama Mansur bey ve ekibi ulaşım konusunda tam fiyasko. Günün en yoğun saatlerinde ana arterlerin kilometrelerce tek şeridini kapattırıp 150 işçiyle ağaç budayıp çiçek ektirmekten fırsat bulamıyor olacaklar ki arabalara bile yol yapmıyorlar, bisikletliye mi yapacaklar dostlar. Yeni yol yapmasını geçtim, bozulan yolu tamir ettirse ona da kabulüm, o bile yok. :)

Yol falan istemiyorum ben şahsen, geçtim o kısmı. Bu şehrin makus talihi değişmez sanırım. Asıl meselemiz, her köşe başında saldıran köpekleri toplasalar kafi. Yollarda tırcısı taksicisiyle bi şekilde iletişim kurulabiliyor da insan yemeye hazır binlerce köpek şehrin her yerinde ya, her yerinde.

Yol falan istemiyorum ben şahsen, geçtim o kısmı. Bu şehrin makus talihi değişmez sanırım. Asıl meselemiz, her köşe başında saldıran köpekleri toplasalar kafi. Yollarda tırcısı taksicisiyle bi şekilde iletişim kurulabiliyor da insan yemeye hazır binlerce köpek şehrin her yerinde ya, her yerinde.

Kesinlikle katılıyorum, bu sorunun öyle ötelenecek görmezden gelinecek bir tarafı da kalmamıştır sadede bisikletçiler için de değil tüm toplum için büyük tehlike. Hayvanlara mı üzüleyim, bir kaç yıllık sistemli bir kısırlaştırmayla dahi büyük ölçüde çözülebilecek bu sorunu bile halledemeyen problem yumağı bir ülke olmamıza mı yanayım bilemiyorum

Bence sadece Ankara değil bütün Türkiye'de bisiklet sürmek zor. Yoldan gitsen arabalar büyük tehlike oluşturuyor, kaldırımdan sürsen insanlar tersleniyor. Çok üzücü

Geri