Uğur P.
Üye
- Tepki
- 38
- Bisiklet
- b'Twin
3 yıldır Mondial stereo diye bir mtb sahibiyim. Özellikle bu yıl ocak ayından itibaren yaklaşık 2 bin km yol yaptık arkadaşlar ile ve gitgide turların hızları artmaya başladı. Arkadaşlara bu yıl başlattım bisiklet işini ve hepsi 28" şehir bisikletleri ile başladılar. Onlar alıştıkça ben daha zor yetişir oldum. Önce lastikleri incelttlim sonra aynakol değiştirdim vs. Şuan karar verdim yol bisikletine geçmeye. Bugün arkadaşımın giant rapid 3 ünü denedim. Aynı yolu hem o nunla hemde kandi bisikletim ile gittim geldim(16 km). Arada sadece 2 dk fark etti. Denerken sora sistem 9 kg bisiklet acaba ne olur dedim ama şimdi iyice kararsız kaldım. sakaryada 1650 tl peşin salcano xrs 030 anlaştım. Mağazadan haber bekliyorum ama verceğim karar iyice zor olmaya başladı. Kararımı karıştıran bir ay kadar önce btwin triban 3 ü denemiş olmam. onun ile giant arasında sanki uçurum yok gibi geldi... Birde mtb bisikletimin viteside çatır çatır çalışırken (tourney) sora yada tiagra neden farklı gibi gelmedi? İş sadece jant ve göbeklerde mi yoksa? Değerli Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum....