Antalya'da özellikle Giant ve Merida bisikletlerini görebileceğim bisiklet mağazası öneriniz var mıdır? Bu markalar dışında önerebileceğiniz mağazaları da söyleyebilir seniz sevinirim
Antalya İl Sağlık Md.lüğü karşısında Doğa Sporları Mağazası var. Antalya'dan geçerken işim düşmüştü oraya. Hangi markaları sattıklarına dikkat etmedim ama modern ve gelişkin bir mağaza. Listeye ekleyebilirsiniz bence.
bir ara antalyada buludum en güzel yer sds Antalya bulmaya çalışın ogün çavuş mağza sahibinin ismi yerini tam hatırlamıyorum,ama çok güzel yer diğer yerler fasa fiso hep
bike house Gökhan çiğdem sahibi.antalyada bisikletten anlayan tek adam..ayrıca merida satan tek yer sanırım.giant satan mağaza antalyada yok. hatta türkiyede 1 2 dükkan dışında satanda yok.
Bike House: Bahçelievler Mah. Barbaros Çay Bahçesi arkası
SDS Bisiklet: Gençlik Mah. Işıklar Caddesi
Delta Bisiklet: Perge Bulvarı Vakıfbank yanı
Atletico: Terracity yakını
Doğa Sporları: Atatürk Bulvarı İl Sağlık Müdürlüğü karşısı
Favori yerim 1. yazdığım. Her iki marka da mevcut
...
Abdullah Bey hafızanıza kuvvet
@İbrahim Ersoy Geçen yıla kadar Specialized in Antalya bayisi SDS bisikletti. Bu sene bıraktı. Şimdi liman mahallesinde Uğur Bisiklet yetkili bayiidir. Ellerinde olmasa bile Aktif Pedal'dan getirtiyorlar.
@Kaan Karabal Giant bayisi SDS bisiklettir. Distrübütör de olan her modeli getirtebilirsin.
@MehmetAliB. Mehmet Ali' nin listesine ek olarak Burhanettin Onat Caddesi'nde bulunan Mavi Rüya Bisiklet i tavsiye ederim. Sahibi Ertan bey bilgi sahibi ve özenlidir.
Merhabalar, üzerinden baya zaman geçmişte ben de Antalyada yaşıyorum da bisiklet almak istiyorum, yukarıda yazanlar dışında başka bisikletçi önerebilecek varmı?özellikle mosso satan varsa daha iyi olur. Teşekkürler