Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Antalya' dan Giant Anthem x3 (son hali)

@Emre Güder

İşte bunlar benim duymak istediğim sözler... Bisiklet bu, hoplamalı, zıplamalı, tozu, toprağı taşımalı kadrosunda, gidonunda... Ama tıkır tıkır da işlemeli... :in: Kardeşim, kutlarım seni, harika... :in:

• Beğen
Tepkiler: Emre Güder
Scudo
fiyatı ve bisikleti aldığınız yeri özel mesajla öğrenebilir miyim? Bu aralar giant anthem ve trance bakıyorum

öncelikle resimler için teşekkürler, bende aynı bisiklete bakıyorum bu aralar 10.800 kg'ye nasıl düşürüyorsunuz öğrenebilirmiyim? birde bisiklet hakkındaki olumlu olumsuz düşüncelerinizi öğrenebilirsem sevinirim :) özel mesaj ile atabilirsiniz...

son günlerde giant'ın bu kadrosunu çok kullanan görüyorum ki bayağı tutuluyor bisiklet severler arasında. valla yol bisikleti aşığı olmasam alacam bundan. iyi pedallamalar.:)

GIANT yazısına da bisikletine de hayranım.FOX maşalara bayılıyorum.Bisikletiniz çok şık çok "sıkı". Nice dağlar nice yollar aşın, aşar iseniz aman da karlı dağlar aşın :)....

giant bisiklet gerçekten güzel aletler.Antalya'nın doğal güzellikleriyle birleşince resimlerdeki gibi harika maceralar ortaya çıkıyor.güzel bir bisikletiniz daha nice turlara

Geri