HakanAydn
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.162
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Sipariş verdim bekliyorum ben de herkes gibi corellinin üretime girmesini. Son öğrendiğimde temmuz demişlerdi... Goat 1.0 ı dağıtıma başlamışlar... Artık sıra bize gelir bir kaç haftaya...@Neojess 3900 e almış mıydınız cidden? O fiyata 2. bisiklet olarak hemen alırım..
Evet biliyorum çok uygun olduğunu , aynı şeyleri ben de araştırdım çünkü.@Neojess Hangi firmadan, direk Corelli mi?
Sadece rx400 grupset bile 400 Euro..3200 TL..Yurtdışı fiyatı..
Üretim ne zaman başlayacak bi öğren sana zahmet , birinci ağızdan bilgimiz olsun ))@Neojess Yarın fabrikayı arayacağım..Grupseti satsam bisiklet bedava..Sonucu yazarım..👍
Bu sanki biraz tesadüfi bir olay olmuş ya... Yani satış temsilcisi yerinde yok diye, yada bir kaza oldu diye koca firma kötü olmamalı. Mesela geçenlerde de ben bir olayına şahit oldum. Arkadaşın biri selenin ayarını açmadan yükseltmeye çalışmış , sele borusu çizilmiş boydan boya. Corelliye mesaj atmış, corelli cevap yazmış, bu bir kullanıcı hatasıdır (ki bariz belli) ama bisikletinizi yeni aldınız hevesiniz kırılmasın bu seferlik size yeni bir sele ve borusunu yollayalım. Bundan sonra lütfen dikkat edin.Aradım Corelli yi..Bir hanımefendi "alo" diye açtı. Goat 2 ile ilgili bilgi almak isterdim dedim teknik servise mi bağlayım dedi. Ben daha çok fiyat bilgisi almak istemiştim aslında deyince, falanca beyi (isim vermeyelim şimdi) bağlamaya çalışayım dedi, tamam dedim. Çok beklemeden geri döndü, yerinde yok dedi..Ben, satıştan herhangi birisiyle görüşebileceğimi ifade ettim, başkası yok zaten dedi. Cebini verebileceğini söyledi, istemedim..
Bu olaya, birde buradaki bir arkadaşın sıfır corelliyle yaptığı kaza (aktarıcı bacağının janta girmesiyle) sonrası, firmanın hiç oralı olmadan kullanıcı hatası demesini birleştirince, Corelli benim için, üzerine güvenle bineceğim bisikleti üretecek firma olmaktan tamamen çıktı..İsterse goat değil goliath ı 3000 e versin..Hayır..😕
Yooo öyle bi düşüncem olmadı asla... Ama bence çok aşırı tepki veriyorsun gibi geldi, şu an bana bile neden böyle tepkili yazdığını anlamadım 😂 ben sana yalan söylüyorsun aramadın etmedin demedim ki. Spontane bir olay olmuş sanki dedim@Neojess "Ben" almam demek istemiştim, "almayın" gibi bir lafım olmadı..Burada insanlar Gianta bile çatabiliyorlar ayrıca, neden Corelliyi eleştirmeyelim?
Aramayıp salladığımı düşünüyorsanız SS atabilirim.
Benim de başımdan böyle saçma bir diyalog geçmişti yakın zamanda... Biraz seviyesiz bir arkadaş sanırım...
229671 dosyayı görüntüle229672 dosyayı görüntüle229673 dosyayı görüntüle