chemistburc
Üye
- Tepki
- 146
- İsim
- Burç Çelik
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Diğer
Bu uzun parkur sanırım. Kısa parkur, Kundu Nirvana Otel önünden başlıyor. Aksu içinden dolanıp geri Kundu'ya dönüyor.
Ağzına sağlık Taner Hocam. Parkur güzele benziyor. Birine katılacağım ama hangisine karar veremedim daha. İzmir’de görüşemedik belki Antalya da görüşürüz.Kısa parkuru söz verdiğim gibi 29 Ekim'de sürdüm.
Elinize ayağınıza sağlık. uzun parkur testi de yapmayı düşünüyor musunuz?Kısa parkuru söz verdiğim gibi 29 Ekim'de sürdüm.
Kısa parkuru söz verdiğim gibi 29 Ekim'de sürdüm.
Ağzına sağlık Taner Hocam. Parkur güzele benziyor. Birine katılacağım ama hangisine karar veremedim daha. İzmir’de görüşemedik belki Antalya da görüşürüz.
Teşekkürler. Uzun parkuru çekmeyeceğim malesef , onu asladurma kanalında yayınladı geçen günElinize ayağınıza sağlık. uzun parkur testi de yapmayı düşünüyor musunuz?
Teşekkürler, faydası olduğunu umuyorum 👍emeğinize sağlık hocam, çok güzel bir video olmuş.
en kisa zamanda seyredecegim , emegine saglik cok tesekkurler 🙏Kısa parkuru söz verdiğim gibi 29 Ekim'de sürdüm.
en kisa zamanda seyredecegim , emegine saglik cok tesekkurler 🙏
yanlış okumuşum demek ki, pardonO bilgiye nerede rastladınız ? Orjinal kendi haritasında 68km yazıyor. ((link))
276433 dosyayı görüntüle
Ben uzun parkura kaydımı yaptırdım bugün. İnşallah sorun olmaz rahat rahat süreriz.Kimler katılım sağlıyor. Listeye baktım bugün sayı az gibi, kısa parkur 332 uzun parkur 329 kişi...