Scudo Sports

Antalya Güver Uçurumu Milli Parkı Gezisi 20-05-2007

çok mücadele ettim saat konusunda ama yinede kısmet olmadı gelmek ağağımın üstüne zor basıyordum gecede çok zor çalabildim napalım kısmet değilmiş.
süper bir gezi olmuş ayağınıza sağlık

Scudo
@geotech emre

emre var kardeşim.şimdi adamların can damarların basma.bizim forumdan arkadaşlar var.ekşilideki konuya mesajlar yazmışlardı.onlarda ekşıncı.;)

bu pazara iyi bir parkur seçiyorum.görülmek üzere.

@eYa

daha ne fotolar var ama onlar arkadaşın makinasında.işin güzelliği burada.o ortamı,o anları siz forum dostlarıyla paylaşmak.

mükemmel bir haftasonu geçirdik.
bol ekşınlı günler dilerim.

@swunk

geçmiş olsun tekrar. haftaya pazara kadar iyileşmeye bak.

görüşmek üzere.

Ertan merhaba
Güzel bir gezi yapmışsınız. En az gezi kadar foruma atmak için yaptığın çabayada teşekkür ederim.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

@Ender Alıcıoğlu

teşekkürler abi;)

gezi evet süperdi.siz muğlada bizde antalyada 3 gün pedalladık.kalpler birmiş.
sorun değil abi.ne demek.bu gezinin tüm ayrıntılarını tüm forum dostlarıyla paylaşak istedim.

pazar günü görüşmek üzere.

ender abi merhaba ben emre arıkan abi forum sorunu için cok tesekkür ederim hersey mükemmel fotograflarada baktınız heralde iyi bir hafta onu gecirdik ertana da cok tesekkür edrim fotograflar için sizede sorunu giderdiginiz için tekrar tekrar tesekkür ederim

Ertan güzel bir gezi yapmışsınız.
Emeği geçen, katılan ve paylaşanlara teşekkürler...

@geotech emre

evet çok güzel 3 gün geçürdik.bende teşekkür ederim.:eek: beni kırmayıp rotada devam ettiğiniz için.;)

baya eğlendik.hafta sonu görüşmek üzere.

@Lütfü Çolak

baya renkli ve zevkli bir geziydi.güzel bir haftasonu geçirdik.:rolleyes:

çok teşekkürler.:eek:

bol pedallı günler dilerim.

Selam gençlik süper action yapmışsınız helal!özendim wallahi (özellikle mangal kısmını:))

Üzülüyordum geçen haftadan söz verdiğim halde gelemediğim için ama sizi böle görünce çok sevindim.

Bu arada action için lastiğim yok naapıcam ben yaww:( ertan yedek specialized lastiğin varmı :)

şaka şaka:)

Bu arada güzel bir kask almak istiyorum para möhim deil nerelerden kask alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum (özellikle marka konusunda)

inşallah haftaya görüşmek üzere diyorum hooş çakalınnnn!!

(bu arada mangal varmı haftaya planda ?:D )

gerçekten çok keyifli bi turdu..sizlerle tanısmaktan da büyük keyif aldım..herkese teşekkür ederim..

Sevgili Ertan meraba.
Uzun bir süre sunumlarına mesaj yazamadım kusura kalma canım arkadaşım.En son Manavgat yarışında birlikte olabildik.geçen hafta ordaydım ya (13 de) görüşme fırsatı yakalayamadım.
İnanılmaz güzel bir sunumla şenlendirdin yine çıvıl çıvıl gözlerimizi.Katılımda bulunan emeğinşi esirgemeyen tüm canlara içten teşekkür ediyorum.
Yüreğim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

@duslerinressami

evet çok güzel bir geziydi.inşallah haftaya da katılırsınız.cumartesi 7 den 77 ye bisiklet turu var. katılırsanız güzel olacağını sizde anlayacaksınız.

görüşmek üzere.

@candede

canınız sağolsun.bende 2 haftadır foruma yeni yeni rahat giriyorum.işler acayip yoğundu.arada bir sizi görmek bile bana yetiyor.:eek:

yorumunuz için çok teşekkürler.

görüşmek üzere.

Gezmek aynı zamanda fotoğraflamak,müzikte hem çalıp hem söylemek kadar zor.Siz ikisini birden en iyi şekilde gerçekleştirmişsiniz.Söylenecek fazla bir şey yok,mükemmel olmuş.Ellerinize sağlık...

@Hüseyin Suda

teşekkürler sağolun.evet güzel bir noktaya değindiniz.gezi mükemmeldi.ama bunu resimlerle bütünleştirince oldu.

bol pedallı günler dilerim.

Geri