Scudo Sports

Antalya- Mavi Bisiklet Etkinliği- 23 Eylül 2006

Scudo
Herkese Merhaba

Ender Abicim Size ve arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem azdır o günkü yaşadığım güzel organizasyon ve fotoğraflarınız için!!:))Çok güzel bir gündü ve ben ilk defa bu kadar bir bisiklet ile tempolu bir şekilde yol yaptım ve çok keyif aldım.Ayrıca Yetkin 'e de çok teşekkür ederim onun sayesinde bu organizasyonda yer aldım ve sizlerle tanışma fırsatım oldu.İnşallah tekrar başka organizasyonlarda da buluşup bişeyler yapacağız ama bizim bebek bize fırsat verirse:)))))))Görüşmek üzere Kucak dolusu sevgiler......
Cem....

e mail:yelloweagles@hotmail.com

Ben mavibisiklet turundan bişi anlamadım
iyiki hava alanı yolundan katılmışız

şehir içindeki gezi etraftan katılan kişiler bisikletleri uçurmasın diye 100 metrelik bir yol aldık hepberaber...

hiç gitmesek daha iyiydi valla direkt cumhuriyet meydanına geçerdik...

herneyse abilerimle ablalarımla beraber olma şansım oldu en azından
bu vesile ile herkez beraberdi...

fotoğraf makinam olsa yanımda çok ilginç karelenecek durumlar vardı...
sizlerin de görmenizi isterdim

tamamı YORUMSUZ denilecek güzel resimlerdi...

Etkinlik ve içeriği için teşekkür ediyoruz...

Ender Amca merhaba
Bende sizin forumunuza üye oldum. Benim resimlerimde çıkmış forumda gördüm. Bundan sonra bende gezilerinize gelmek istiyorum.
Hemen gidip kendime bir kask ve eldiven alacağım.

Yakın bir zamanda da kendime sizlerin yönlendirmesiyle iyi ve kaliteli bir bisiklet almak istiyorum. Babamı kandırdığım gün alırız, inşallah.

Resimlerimiz ve o günkü gezimiz çok güzel olmuş ellerine sağlık.

İyi günler herkese.

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
evet ender abi ben de orada olmayı çok istedim ama bizim sağlık daha önemliydi.bizimkiler istersen gelme demişlerdi ama ben gitmek zorundaydım.gelemediğim için çok üzüldüm.:mad: ne yapalım artık geldiğimde gezeriz.bir prçam orada kaldı.resmen içim gitti.çok zevkli olmuş ama ne yapalım sağlık olsun.tur güzelmiş haftaya pazar kısmet olursa antalyadayım.o zaman görüşürüz sağlocakla kalın

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
mavi bisiklete bende katıldım ve çok güzeldi
sabah seminere katıldık ordan saat 4 te yarışçıları aksuda karşıladık yarışçılar hızlı bir tempoyla geldikleri için ben yetişemedim biz en arkada 4 kişi geldik polisler yolları bize açıyodu sanki yollar bizimdi ordan cumhuriyet meydanına geldik orda yarışçıların antalya ya geliş öykülerini izledik o sırada altın portakal olduğu için ünlülerde geldi cumhuriyet meydanında müthiş bir atmosfer vardı ordan karaoğlan parkında toplantı yapıldı ordan yavaş yavaş herkez evine dağıldı

beraber pedallamak dileğiyle iyi günler

Geri