Scudo Sports

Antalya

Scudo
Merhaba ANTALYALI arkadaşlar yaklaşık 1.5 yıldır Antalya yollarında pedal çeviriyorum iş yerim organize sanayi bölgesinde mümkün olduğu kadar işe bisikletle gidip geliyorum gidiş dönüş 45 km falan zaman buldukça dağ bayır yakın uzak demeden gücüm yettiği kadar pedala basıyorum yalnız dolaşmaktan sıkıldım tur yapan arkadaşlar benide çağırırsa sevinirim uzak dere tepe farketmez tüm bisikletci arkadaşlara selamlar gözünüz yoldan ayağınız pedaldan eksik olmasın hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: Semican Baydur
merhaba bende yalnız dolaşıyorum nerelere geziler yapıyorsunuz inşallah en kısa zamanda görüşmek dileği ile

olum ne mesesı lan arazıye gırmeyle fazla gelısemezsınız sadece teknıgınız gelısır gıdın duz yol cevırın rampa cıkın arazıde malzemelerede zarar verıyosunuz

Sevgili bisiklet ve spor tutkunu arkadaşlar,
Bu hafta sonu pazar günü yüzme federasyonun konyaaltı varyant girişinde Süleyman Erol açık deniz yüzme yarışması düzenlenecektir.Başlangıç saat 8:30dur.İzlemek isteyenlere duyurulur.

Saygılar

@mertdalkılıç

gelişme kısmını bilmem ama parçaları parçaladığımız doğru. gitti benim lastikler :D

genellikle ne tür parkurlar yapıyorsunuz.tarz olarak ne tür bisiklet kulanılmaktadır.mesafe ve zaman olarak nasıl davranılmakta. bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

merhaba,
Sealife hotelden başlayıp kıyı boyunca kundu-mardan palace yapıyoruz.Bende yol bisikleti arkadaşım İrfanda mtb var.Düz yolda 30km altını görmüyoruz.Arada su-soda molası veririz.Gidiş-geliş aşşa yukarı 57 km yi buluyor.Gezmekten ziyade antrenman amaçlı yapıyoruz.Kondisyonunuz elde verdiği takdirde sizide arayıp birlikte çıkabiliriz.

Geri