ocak ayında bir kere gazipaşaya gitmiştim. yeni yapılan yoldan gidip hemen arkasından geri gelmiştim. yolun devamındaki yokuşlarda öyleyse kolay parkur değildir gerçekten
yalnız zorluk kolaylık benim için ikinci planda. turlardan o kadar zevk alıyorum ki, gün sonu kendimi denize attığımda aldığım hazzı anlatamam. geçen sene gittiğim günlük mesafeler yeri geldi 160 kmyi geçti ve arkamdaki heybede 3 kalın kitap ve dergiler bile vardı
yanındaki gereksiz başka ağırlıkla bisikletim yokuş aşağı kurşun gibi gidiyordu
ilk uzun turum olduğu için istifleme konusunda da büyük sıkıntılar çektim. yolda yüklerim çok hacimli ve ağır olduğundan düşürmeyeceğim diye tam bir huzurlu sürüş yaşayamadım. diyeceğim azmim iyidir
ama sıcakların ve yolların güvensizliğinden dolayı sağlığımı tehlikeye atmam da çok doğru olmaz.
ilgi ve alakanızdan dolayı gerçekten çok teşekkür ederim.
@Mr. Bağlama
dediğiniz de bir yöntemdir ama ben kendimi biliyorum ki başlarsam duramam gibime geliyor
sadece sıcaklar değil, tüneller veya yolların yeri geldiğinde çok darlaştığından bahsedenler oldu. araba sayısı da yaz mevsiminden dolayı fazla olunca gözüm yemedi
@bhr42
@Fırat Ç.
sadece yola odaklanarak müzik dinlemek gerçekten güzel. istediğin yerde durup kalkmak da cabası