Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Antalyadan Bomba gibi bir geotech team bakmadan geçmeyin

Scudo
@serciventure

Sağol abi elimden gelen herşeyi yaptım sonuç ortada emre abiyi kandırma konusuna gelince inş kandırım gelirsim var kemere

@Night_man07

Evet abi çok hızlı bir akşam oldu anladın sen onu hehe

Asıl hızlıyı dün yani pazar günü Konyaaltı Beach Park'ta yaşadım.Hafif bir de yağmur atıştırmıştı.Zemin kaygan ve ben arabayı limitlerinde zorlayarak yarıştım arkadaşımla.Çok zevkli olmuştu.Tabi biz 2 kişi bindik ve piste başka kimseyi sokmamıştık.

@serciventure

sercan memleketime abi hergün gidesim var ama şartlar elvermiyo işte napalım bu hafta dedem bahanesiyle gittik artık keşke bahane dedem olmasaydıda gezmeye gelmiş olsaydık napalım kısmet bole artık kandırmalarına grek yok herzaman geliriz sende gel bi ara biz seni ağırlayalım

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
@mert fr

Walla hiç tartmadım ama tartılmış vaziyette fotosunu ceker forumda paylaşacağım tahmınen 11 kg civarı diye düşünüyorum ama ne desem yalan olur en yakın zamanda koyarım

@kıvanc kaynak

Evet kıvanç telefonla meşe ormanında fotoğraflar cekildi.Teşekkürler :)

bumakinaya benimde elimdeğidi amortisör takıldığı gün ben tutum ne çabuk unuttun bende teşekkür isterim banane :D

• Beğen
@hash07

yakisikli kadro, saglam ve bi o kadarda yakisikli fox masa, yakisikli sele, gidon ve fren takimi..
bisikletin tek eksigi iyi bi jant seti gibi gorunuyor, mesela mavic cross ride disc cok yakisacaktir ama olsun, bu kadroya hersey yakisiyor. gercekten guzel bir bisiklet, iyi gunlerde tepe tepe kullanirsin insallah

• Beğen
@surgent76
Evet abi hakkın ödenmez :)

@warlocker

Crossride şuanda kulandığım jant setinin alt modeli oluyor bunun yanaklarını sıyah stikerlarla kaplıyacağım dısc setınden farkı olmıcak yine de teşekkür ederim:)

@a.d.o_geotech
teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
o zaman kendi kullandigim jant setini tavsiye edebilirim..A'Class (Alex Rims) Cervino Expert. birazcik agirdir toplamda 2000 gr civari geliyor fakat tamamen el yapimi olup tubeless'tir, scandium cemberlidir ve rulman gobektir. 24 tellidir. saglamlik, surus kalitesi ve rijitlik adina bir jant seti ariyorsan bence en iyilerinden biridir. iscilik kalitesi o kadar yuksek ki, cemberlerdeki kaynak distan degil, yalnizca ic taraftan cok dikkatli bir sekilde bakildiginda farkediliyor.
fiyatida orta sinif jant seti fiyatinda, 499 Euro
eger daha degisik ve yine saglam bir jant seti istiyorsan Shimano XT jant setini yine siddetle tavsiye ederim.

• Beğen
Geri