Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Antrenmanda ve sürüş esnasında müzik dinlemek

Benim de kullanmış olduğum Edip Beyin bahsettiği Aftershokz tipi dıştan iletim kulaklıklar hem dış dünya ile iletişimi koparmaması hemde telefon olsun müzik olsun kullanılabilmesi açısından güzel aletler . Tek kötü yanı çabuk bozuluyor olmaları

Scudo
@Nefer Seti O işi çözdüm sayılır. En son Bluez modelini almıştım, o da ter yüzünden sekteye uğradı. Garanti kapsamında hemen yenisi ile değiştirdiler.
Yenisi gelir gelmez tüm birleşim noktalarını, düğmelerinin etrafını beyaz silikon ile kapladım.. Aylardır canavar gibi çalışıyor :D

11939691_738103166301457_1748135519_n.jpg

@Edip Dinçer Şeffaf silikon sürseydiniz görüntü daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum , Yeni çıkacak bir model var (Trekz titanium) ondada acaba aynı sorunlar varmıdır ?

O sinirle evde ne bulduysam onu kullandım :)

Bayağı iyi oldu ama görüntü dışında. Zaten zamanla soyulur, o zaman dediğiniz gibi şeffaf silikon kullanırım :).

@Edip Dinçer Şimdi baktım sizin kullandığınız Bluez 2 modelinde su koruması yok. Ama daha sonra çıkan Bluez2S ile Titanium modelinde su koruması IP55 seviyesinde

@Nefer Seti
IPx koruması varsa o zaman sorun çıkmayacaktır.
Ama benimkini de şu maddeye istinaden sorgusuz, sualsiz değiştirdiler;

• Nanotechnology coating and watertight rubber gaskets repel sweat and moisture

Tek sağ kulak dinliyorum ben tavsiye ederim . Sol kulaklığın sarkmasını istemeyenler benim gibi kesip daha rahat kullanabilir :D

Arkadaşlar yanlış anlamayın sizin tercihiniz ama bence çok yanlış yapıyorsunuz. Mesele şu zaten, kafa dalgınlığı. Yani her şey duymamak değil, hiç olmazsa araba kornasını duyarsınız her türlü. Kaldı ki çoğu zaman normal araba veya motor sesini bile duymuyorum ki elektrikli motorlar tıpkı hayalet gibi..

Bence kesinlikle dinlemeyin. Bir anlık dalgınlık son dalgınlığınız olabilir. Kulaklık olmadan o kadar tehlike atlatmış birisiyim, kulaklarımın olmadığı varsayışıyla sözde müzik zevkiyle bisiklet sürmeyi reddederim her zaman. Bazen insanın cidden canı istiyor ama isteyecek can kalmayacaksa bir olasılık ile, ne gerek var.

• Beğen
Tepkiler: mehmet gumus
@Edip Dinçer

Kardeşim, istediğin kadar dışarıdaki sesleri duy, dalgınlık yaratıyorsa bitmiştir demek istiyorum. Zaten sesi duymadığımızdan bahsettim çoğu zaman, elektrikli bisiklet örneğini verdim, mesele dalgınlıkta yani. Arkadaki sesleri duyarak dinlemek değil mesele; benim için.

hiç gerek yok böyle şeylere:)

ben şöyle bi çözüm buldum arkadaşlar...öncelikle fm radyo.sd kart ,usb herşeyi çalışıtıran bi alet mikado m 236
07202363815845381260.jpg sonracıma kılıf yaptım
20150906_223119_HDR.jpg bu önü
20150906_223223.jpg bu arkası
20150906_223518.jpg buda bisiklete taktıgım şekli
çok iyi 3 saat yetiyor şarjı bana (son ses)
ama son ses açmıyorum tabiki sesi gayet yüksek...radyosuda çok iyi çekiyo.. tavsiye

• Beğen
Tepkiler: sspl
@micodinho harika , ben de bahçede çalışırken hoparlörden müzik dinliyorum ve hoparlörü koluma sabitlemek için böyle bir yöntem kullanabilirim, benimkisi şu:https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSO5b4ZSFUhYOJkcnwmyF91t_8gGh2MdXnQQAcfGMW4rrZZ2E_8

Trafikte asla dinlemem, bisiklet, kendisi ve ondan alinan haz ile birlikte tatmin aracidir. Buna birde sehrin dokusunu, doganin seslerini, trafigin dinamiklerini hesaba katınca pek güvenli gelmiyor. tek kulakta dusuk ses durumu ise % oranlarda algiyi dagitiyor, suruculer zaten dukkatsiz ve saygisiz. ha caddebostan-tuzla arasi bisiklet yolunda konsusyon yapiyorsam olur.

queen
ıron maiden
gnr
foo fighters
system of a down
the rolling stones
bon jovi
ac/dc
black sabbath
deep purple
aerosmith
led zeppelin
nirvana
scorpions
pink floyd
lynyrd skynyrd
R.E.M
eagles
amon amarth
radiohead
pearl jam
ramones
judas priest...
tek kulaklık, düşük ses, şarkı temposuna göre hız
rock rock ROCKK

Her ne kadar tehlikeli olsa da trafiğe kapalı alanlarda sahil yolu,dağ yolu vs müziksiz pek çekilmiyor.Ha birde telefon çaldı dur bi bakayım suna olayınız olmuyor.Durdun konuştun devam edicen bi bakmışsın ter soğumuş Bluetooth kulaklıklar Arasinda cok araştırma yaptım ve X bir teknoloji markette satış danışmanıyım.Bir çoğunu deneme şansım oldu.Philips SHB 5500 modeli suan ki kullandığım model ve cok memnunum.Siddetle tavsiye ederim.Ses kalitesi olsun baz tiz ayarı olsun müthiş bir kulaklık.telefon görüşmesi de yapılabiliyor ve durmanıza gerek yok.Tek kulaklıkla performans alabilmek biraz zor görünüyor.1 kere Alın ve saglam olsun derim.
Saygılarımla..

• Beğen
Tepkiler: Flicker
Gerçekden harika :)

Sony Bluetooth kulaklık inceleyin kullanımı çok rahattır tecrübeyle sabittir..

(link)

Geri