Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Apaçi bisikleti ne kadar gider denemesi

Scudo
Ejehehe super konu baris kardesim. Seni tebrik ederim. Dedigin gbi apaçi bisiklet yoktur ustune binen apaci vardir ehehe Screenshot_2016-11-02-23-39-29.png

Benimki de salcano Hector,yani apaçi bisikleti :D Beni illallah ettirdi hangi parçayı tutsam elimde kalıyor.Bir de çok ağır o orta amortisör ne işe yarıyor hala anlamadım

@Eto3401
Dostum en kisa zamanda hurdacilardan ne bileyim bit pazarindan filan ince govdeli bisan ihlas montain cat yada castello atb tipi , amortisorsuz bisiklet kadrosu bul , cok ucuza bedava fiyata alirsin. Sonra o donanimlarini o kadroya aktar bisikletin tadi o zaman cikar bana guven. Ama duz maşa olucak amortisor olmucak unutma

Çift amortisörlü ''FULL SUSPENDED ;;))))));;););));)'' bianchi scorpion pisilgetimnen onlaynım. Kendisi 18.5 kilo. Ağırlığı daha fazla nasıl arttırabilirim diye düşünüyorum. Bu iş için arkadaşlarla ortak bir proje geliştirmeye çalışıyoruz. Bu bisikletle bir günde 56 kilometre yol yaptım. Jant akortları bozuk ve göbekleri dağınıktı. Bir de arka aktarıcı bozuk olduğundan zincir 7. dişlide sabit idi. Ertesi gün işlerimi, ayaklarımı kullanmadan, kollarım vasıtasıyla sürünerek yaptım :). Ama onu seviyorum. sıkıntılarını tamir ettim makine cincik oldu lol :d. Kondisyon makinesidir....

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@Erkin Kalender
Denemedim bile çünkü bisikletten inseydim eve otobüsle dönerdim :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir ara benimde böyle bisikletim vardı. O kadar da kötü değil aslında. Bakımlı olduktan sonra gidiyor. 110 km yol yapmıştım çok aşırı yorulmamıştım. Anlatıldığı gibi çok hantal kalmıyordu bence.
Bu kadar kötülemeye gerek olmadığını düşünüyorum.
Yeni bisiklet alanlar tabiki de bunu tercih etmesinler ama olanlar da bisikletinden soğumasın. Uygun lastiğini taksın, orta amortisörü sonuna kadar sıksın, gereksiz ağırlıktan kurtulsun, bakımlı olsun. Bu şekilde normal bir mtb den çok farkı kalmıyor, günübirlik gezilerde işinizi fazlasıyla görür.
Önemli olan bisiklet değil, bisiklet sürücüsünün mental ve fiziki olarak hazır olmasıdır.

@mariokaldato
İşte bizim yakınlarda hem bit pazarı yok hem de zaman yok.Yoksa inan bana bu bisikleti ben elimden geldiği kadar yenilemiştim de.En yakın zamanda alyan Anahtarı temin edeceğim zaten.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
orta amortisör sökülüp yerine aynı boyda sabit bir parça takılıp orta amortisör iptal edilebiliniyor...

Bu bisikletler uzun boylulara göre değil,kadroları küçücük :booo::booo:
O yüzden uzunboylu birisi olarak ben binemiyorum....
NOT: Bende de vardı eskiden Ümit Goldstar:):harika:

ben de apaçi bisiklet ile,kırşehir-gülşehir arası 75 km yaptım.geri dönemedim.ayak damarlarım çekildi.1980 yılında yol bisikleti ile izmir-çeşme günübirlik gidiş-dönüş yapmıştım.yaştan mı bisikletten mi anlayamadım.ben bu bisikleti kondisyon aleti olarak kullanıyorum.gülşehir gezim de planlanmamış bir geziydi,öylesine yola çıkmıştım.böyle olacağını bilsem öbür bisikletlerimi kullanırdım.yalnız bu bisikletler yolda kalmaz,ama adamı yolda bırakır.selamlar,saygılar..

Dosyalar

• IMG_7549.JPG
    IMG_7549.JPG
    177,7 KB · Okunma: 67
  • IMG_7550.JPG
    IMG_7550.JPG
    207,3 KB · Okunma: 54
  • IMG_7551.JPG
    IMG_7551.JPG
    212,3 KB · Okunma: 55
  • IMG_7552.JPG
    IMG_7552.JPG
    222,7 KB · Okunma: 54
Eve onun sayesinde gece 00.40 da girdikten sonra, 6 aydır bodrumda duruyor..

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Bu arada bu tip orta amortisörlü bisikletlerle viraja girerken dikkat edin.Orta amortisör esniyor ve tehlike oluşturuyor.

@Enes Dökmen
hani apaçi bisiklet yoktu
http://www.ankabike.com/493-thickbox_default/29-whistle-apache-1649-erkek-dag-27-v-hd-2016-bedava-kargo.jpg

Bende Salcano Snob model bir bisiklet vardı. Abartmıyorum rahat 20 kg vardır , bildiğin dökme çelik gibi bir şeydi. 4 sene aralıksız bindim eğer bir 4 sene daha binseydim tek solukta ironman yarışlarını koşacak boyuta gelebilirdim.

Geri