Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Apgereyte son verdim; ben merida matts scandiumu sevdim

Scudo
@ÖmerMurat
:D :D eeheheh meridaya kelebek kondu dostum :D biraz takilayimda duruma gore renk degisimi yapabilirm boyasini kaldirip

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Cumhur kardesim artik dayanamiyacagim ve söylüyorum. Su masadaki yesil kapagi lutfen rica ediyorum degistir artik. Birde selenin önü cok asagiya bakiyor gibi geldi bana, fortografdan da öyle görüne bilir emin degilim.

Hersey bir yana bisikletin cok güzel olmus, allah kazasiz belasiz sürmek nasip etsin. Ama side bir gercek, yegenimn bisikletini tutamaz. Kiskanma yo ok.;)

@Murat Cömez
:D aynen Muratcim bende o yesil siboba hala bi anlam veremedim aticam dedim unuttum hep :D senin ve degerli Aiilenin mubarek Beraat kandilini kutlarim dostum. Almanyaya selamlar

hdr_1463849193290.jpg

• Beğen
@nature_lover
Cok sagolasin guzel kardesim . Gorunmuyorsun baya zamandir umarim iyisindir ve hersey yolundadir insaAllah ? Guzel dileklerin hatrina Allah daha iyilerii sana nasip etsin insaAllah dostum

@Cem Unden
:D guzel soru Cem reis. Biz buna yabancilasmaya ve Guzel Turkcemizin icine icine sokulan yabanci kelimelerin hemide Turkce yazim kurallarini ezerek orjinaliyle dilimize sokulmasina bir gönderme ve nükte diyelim mi , Ne dersin? :D

• Beğen
@dethagorf
50 tl verdim guzel kardesim

@Murat Cömez
Sagolasin dostum. Amortsorlu maşasida duruyor depomda. Biraz takilip duruma gore karar verecem :)

@dethagorf
En guzeli kendin toplamak ama tum ekipman bende mevcud degil , hem istedim ki işinin ehli biri toplasin . ama 100 tl de bencede cok

@Anonim
Hahaha :D yine bi kaldato ilgincliği peşindeyiz bakiyorum :D

@mariokaldato

oh oh ne güzel :) yaşınız var biliyorum ama, o arada biraz ön - arka kaldırmak gibi atraksiyonlara da girseniz mi acaba ?
bence çok keyifli olur

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ozeltimci09
Cok sagolasin dostum

Cumleten bayraminiz mubarek olsun dostlar :)20160705_104535.jpg

Geri