Herkese merhaba , araba camı için yağmur kaydırıcı , su itici kullanan var mı ? Varsa tecrubelerinizi aktarabilir misiniz ? Yurt disindan alisveriste yapabilirim , yurt disi alisveris siteside tavsiye edebilirsiniz
Urun arabada kullanilicak bu arada
Yıllar önce Ziebartta otomobilime uygulatmıştım. Yaklaşık 6 ay boyunca 70 km üstü hızlarda silecek kullanmadım. Kullandıkları ürün aquapel isimli bir üründü. Daha sonra internetten oldukça uygun fiyata bulup aldım ama 2-3 yıldır kullanmaya fırsat olmadı. Bu ara kullanacağım inşallah...
http://www.swissvax.com.tr/graphics/00000001/rain-x-100ml-se1032490.jpg
Sanırım çakması da varmış piyasada, fakat orjinalinin işe yaradığını söyleyebilirim Ama yavaş giderken şehir içinde bir faydası olmuyor. 80 üzerinde baya etkili, sileceğe gerek kalmıyor. 120 ve üzerine çıkarsanız da sanki hiç yağmıyormuş gibi hissettirmiyor. Youtubeda videolar bulabilirsiniz etkisini gösteren.
Bence herkes kullanmalı görüşte büyük rahatlık sağlıyor. Sadece hızlı gidince su atılması değil sileceğinde rahat çalışması ve daha temiz görüntü sağlıyor.Kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim..
Onerileri dikkate aliyorum tesrkkur ederim herkese , uzun sureli olmasida cok onemli trk uygulama ile 6 ay etki goren var mı ? @BORA34 wurth 100 liranin biraz ustunde sanirim , performansi nedir , cnku bu urunler 20-30 lira segmentinde gorunuyor genel olarak. Birde urunun tam adini yazabilir misiniz ?