Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Araba icin su itici, yağmur kaydırıcı kullanan ?

A

Anonim

Silinmiş hesap
Herkese merhaba , araba camı için yağmur kaydırıcı , su itici kullanan var mı ? Varsa tecrubelerinizi aktarabilir misiniz ? Yurt disindan alisveriste yapabilirim , yurt disi alisveris siteside tavsiye edebilirsiniz :)
Urun arabada kullanilicak bu arada :)

Scudo
Merhaba,

Ben on cami pasta cila ile iyice cilaladim,yagmur akip gidiyor. Ama iyi silmek gerekli tavsiye ederim.

Vileda nın su kaydırıcısı var. 10 lira mı ne idi alıp deneyecektim ama kısmet olmadı :D Hazır kış geldi alayım yazarım durumları buraya :)

Yıllar önce Ziebartta otomobilime uygulatmıştım. Yaklaşık 6 ay boyunca 70 km üstü hızlarda silecek kullanmadım. Kullandıkları ürün aquapel isimli bir üründü. Daha sonra internetten oldukça uygun fiyata bulup aldım ama 2-3 yıldır kullanmaya fırsat olmadı. Bu ara kullanacağım inşallah...

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
http://www.swissvax.com.tr/graphics/00000001/rain-x-100ml-se1032490.jpg
Sanırım çakması da varmış piyasada, fakat orjinalinin işe yaradığını söyleyebilirim :) Ama yavaş giderken şehir içinde bir faydası olmuyor. 80 üzerinde baya etkili, sileceğe gerek kalmıyor. 120 ve üzerine çıkarsanız da sanki hiç yağmıyormuş gibi hissettirmiyor. Youtubeda videolar bulabilirsiniz etkisini gösteren.

Bence herkes kullanmalı görüşte büyük rahatlık sağlıyor. Sadece hızlı gidince su atılması değil sileceğinde rahat çalışması ve daha temiz görüntü sağlıyor.Kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim..

bu ürünü uzun süre kullandım eski arabamda.Şu anki araba fırsat bulup uygulayamadım.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Diğer markalar yalan alman malı bi würth ile yamğmurlu havada farkı görün bizim arabada var

Onerileri dikkate aliyorum tesrkkur ederim herkese , uzun sureli olmasida cok onemli trk uygulama ile 6 ay etki goren var mı ?
@BORA34 wurth 100 liranin biraz ustunde sanirim , performansi nedir , cnku bu urunler 20-30 lira segmentinde gorunuyor genel olarak. Birde urunun tam adini yazabilir misiniz ?

Würt scheiben Versiegelung yazıyo googeldan bakabilirsiniz cam su kaydırıcı

Arabada otururken izlemesi bile eğlenceli anında kayıp gidiyo

Kask camında denemek için Modacar'ın ürünlerinden almıştım, kaskta faydasını göremedim. Bari arabada deneyim dedim, araba camında da memnun kalmadım. Ucuz etin yahnisi... dedim bıraktım.

Nanolife ürünü kullandım memnun kaldım.

Dandik gundik ürünler almadığınız sürece bilindik markalarınki güzel iş görür. Tavsiye edilir.

Geri