Osman Selman
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 390
Şikayetçi olsaydınız?Aman dikkat edelim, benim alalı daha 1 ay olmamış olan yeni bisikletimi verdiğim şahıs açılmakta olan bir arabanın kapısına çarparak bisikletimi mahvetmişti, üstelik sonrasında ne olduğunu bile sormamıştı.
Şikayetçi olsaydınız?
Vermeyelim tabi, eğer bir araba yolda ya da sağda park halindeyken kapıyı bakmadan açıp da kaza yapmanıza sebep olmamışsa, sadece yola fırlayan bir hayvan ya da çocuk ve hatta giderken dengenin kaybolup düşülmesi sırasında duran ve olayla hiç ilgisi olmayan bir arabaya zarar verilmesi konusu da önemli. Bisiklet sürüyoruz diye asarım keserim, benim canım herşeyden değerli, kendi hatamla da olsa arabanı çizsem de umurumda olmaz kafasında olan var diye biliyorum sözüm onlara. Tıpkı motorcu taifesinin bazı elemanlarının yolda milleti darlayıp kendini haklı gördüğü bir olay sonrasında ayna kırmayı kendilerine hak görmeleri gibi.Arabaya zarar mı vermeyelim demek istiyorsun anlamadım?
Hiç kimseye bisiklet verilmemesi gerektiğini tecrübe etmiş oldunuz.Aman dikkat edelim, benim alalı daha 1 ay olmamış olan yeni bisikletimi verdiğim şahıs açılmakta olan bir arabanın kapısına çarparak bisikletimi mahvetmişti, üstelik sonrasında ne olduğunu bile sormamıştı.
Hiç kimseye bisiklet verilmemesi gerektiğini tecrübe etmiş oldunuz.
Bu da iyi birşey aslında.
Birkaç gün bekledim kendi sorar diye, buna fırsat kalmadan iş yeri ile tartıştı ve işten çıkarıldı. Ahım tuttu galiba.
Kime ne kim görürse görsün çalıştığınız ofis fabrika neyse illaki müsait bir yeri vardır. Kimse vermek zorunda değilsiniz ki, isteyene başınızdan gecen durumu söyleyin, veremem deyin geçin.Kesikle evet.
O günden beridir bisikletle işe geldiğimde bisikletimi firmadan kimsenin göremeyeceği kadar uzakta (100-120m) bir yere bağlıyorum.
Orası da çok ortalıkta, zincirle bağlamama rağmen içim rahat etmiyor, istediğim gibi ve uygun fiyatlı bir alarm veya takip sistemi de bulamadım.
Şuan araftayım yani :/
Kime ne kim görürse görsün çalıştığınız ofis fabrika neyse illaki müsait bir yeri vardır. Kimse vermek zorunda değilsiniz ki, isteyene başınızdan gecen durumu söyleyin, veremem deyin geçin.